Sport Centar

Salihamidžićeva poruka Lewandowskom: Otac me učio da nikad gu*icom ne zatvaram vrata

Robert Lewandowski je ovog ljeta napustio Bayern i postao član Barcelone, a danas je u jednoj izjavi "prozvao" čelnike minhenskog kluba među kojim je i Hasan Salihamidžić.

Salihamidžićeva poruka Lewandowskom: Otac me učio da nikad gu*icom ne zatvaram vrata

Robert Lewandowski je ovog ljeta napustio Bayern i postao član Barcelone, a danas je u jednoj izjavi “prozvao” čelnike minhenskog kluba među kojim je i Hasan Salihamidžić.

Na pitanje novinara ESPN-a da li je bio uvrijeđen jer su ga željeli zamijeniti Erlingom Haalandom, Poljak je rekao:

“Nema to veze s Erlingom. Ja sam čovjek kojem je istina najvažnija, pa i kad je loše po mene. Ne želim vam otkrivati šta se tačno desilo, ali nije to zbog njega. Ne vidim zašto bi bio problem da je on došao tu. “Određeni ljudi su me lagali, jedno su pričali, a drugo radili. Ja sam želio da sve bude čisto i nekima je to očigledno bio problem. Osjetio sam to i znao sam da je pravi trenutak da napustim klub”.

Nije se dugo čekalo na odgovor iz Minhena, a uputio mu ga je Salihamidžić!

“Ne mogu da razumijem to što Lewandowski radi i govori nakon svega. Moj otac me naučio da kada odeš nikada ne zatvaraš vrata guz*com i uvijek ostaviš sebi šansu da se tu možeš vratiti jednog dana. Lewandowski je na putu da uradi baš to i zauvijek sebi zatvori vrata Bayerna”, rekao je popularni Braco.

bayernhasan salihamidzicrobert lewandowski
KOMENTARI