O nama

On-line sportski portal SCsport.ba na bosanskom jeziku izdaje Udruženje “Razvoj sporta – Sport Centar” sa sjedištem u Sarajevu.

 

Uz prepoznatljivi slogan „Smiješ znati sve o sportu“ sportski web portal SCsport.ba je od 2009. godine etabliran u Bosni i Hercegovini kao jedan od vodećih izvora informacija iz svijeta međunarodnog, regionalnog i prije svega domaćeg sporta.

 

Nastojimo biti profesionalni, odgovorni i pozitivni – dajući podršku bh. sportistima i sportskim kolektivima na njihovom putu uspjeha, istovremeno korigujući sve ono što nije dobro, prije svega na domaćoj sceni.

 

Dostupan sa desktop i mobilnom verzijom na adresi https://scsport.ba, kao i putem (Android i iOS) aplikacija za mobilne uređaje, SCsport.ba u prosjeku posjeti više od 200.000 posjetilaca mjesečno koji otvore preko 1,75 miliona stranica svakog mjeseca.

 

Sport Centar je duže od 10 godina prisutan i na svim društvenim mrežama – Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn i YouTube, koje svakodnevno prati preko 100.000 osoba iz cijele BiH i svijeta.

 

Pored internet portala SCsport.ba, Udruženje „Razvoj Sporta – Sport Centar“ Sarajevo niz godina uspješno realizira i takmičenja u malom fudbalu na području Kantona Sarajevo, kroz projekte SC Business LigeSC Lige osnovnih škola Kantona Sarajevo i SC Lige srednjih škola Kantona Sarajevo, o kojima više detalja možete pronaći na našem portalu, a koji također mogu biti dio marketing kampanja i promocije Vaših proizvoda i/ili usluga.

 

Od kraja 2020. godine je aktivan naš SC Shop, putem kojeg je moguće naručiti artikle i proizvode sportskih kolektiva, klubova i saveza iz cijele Bosne i Hercegovine, kao i druge sportske odjevne predmete i sportske rekvizite naših partnera i dobavljača.

 

Kontakt:
Udruženje “Razvoj sporta – Sport Centar” Sarajevo
Adresa: Husrefa Redžića 1, 71000 Sarajevo, BiH


Telefon: +387 (0)33 200-576
E-mail: redakcija@scsport.bamarketing@scsport.bashop@scsport.ba