Marketing

Želite se oglašavati na portalu SCsport.ba ili sarađivati sa nama na nekom od naših projekata/takmičenja? Kontaktirajte nas za više informacija i ponudu!

Preuzmite Cjenovnik oglašavanja na portalu SCsport.ba za 2022. godinu

 

Statistike posjeta i ostali podaci dostupni iz izvora:
Google Analytics, Dotmetrics i Facebook Insights.

 

Dostupan sa desktop i mobilnom verzijom na adresi https://scsport.ba, kao i putem (Android i iOS) aplikacija za mobilne uređaje, SCsport.ba u prosjeku posjeti više od 200.000 posjetilaca mjesečno (prosjek za period od 1.1. do 31.12.2021. godine) koji pregledaju više od 1,75 miliona stranica svakog mjeseca.

 

Sport Centar je duže od 10 godina prisutan i na svim društvenim mrežama – Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn i YouTube, koje svakodnevno prati preko 100.000 osoba iz cijele BiH i svijeta.

 

Pored internet portala SCsport.ba, Udruženje „Razvoj Sporta – Sport Centar“ Sarajevo niz godina uspješno realizira i takmičenja u malom fudbalu na području Kantona Sarajevo, kroz projekte SC Business LigeSC Lige osnovnih škola Kantona Sarajevo i SC Lige srednjih škola Kantona Sarajevo, o kojima više detalja možete pronaći na našem portalu, a koji također mogu biti dio marketing kampanja i promocije Vaših proizvoda i/ili usluga.

 

Od kraja 2020. godine je aktivan naš SC Shop, putem kojeg je moguće naručiti artikle i proizvode sportskih kolektiva, klubova i saveza iz cijele Bosne i Hercegovine, kao i druge sportske odjevne predmete i sportske rekvizite naših partnera i dobavljača.

 

5D-CADD d.o.o. Sarajevo ovlašteni je prodajni agent oglasnog prostora i sponzorskih paketa web-portala www.scsport.ba i projekata/takmičenja u organizaciji Udruženja Sport Centar.

 

Lista referenci – dio klijenata koji su nam ukazali svoje povjerenje: Coca-Cola, Turkish Airlines, Red Bull, Adidas, Bosnalijek, Bosna Bank International, Raiffeisen Bank, Unicredit Bank, Sberbank, Union Banka, Addiko Bank, Bamcard, Lutrija BiH, BH Telecom, Telemach, HT Eronet, No.1, Fan Ferhatović, Burger Bar Sarajevo, Klas, Sprind, Podravka, Vispak, AC Food, Farmavita, FitBar Point, Oaza, Adriatic Osiguranje, Arena Sport, BH Pošta, BBI Centar, Hotel Blanca Vlašić, Mozzart…

 

Pridružite nam se i vi!

 

KONTAKT:

 

E-mail: marketing@scsport.ba
Tel: +387 (0)33 200-576, 445-052
Mob: +387 (0)62 330-555, (0)60 3451-400, (0)61 139-634