Sport Centar

Odbojkaške reprezentativke BiH spavaju u podrumu: Hvala državi na ovolikoj podršci i uslovima

Nakon što je prije nekoliko dana "isplivala" fotografija na kojoj su bh. odbojkaši sami oprali svoje dresove i ostavili da se suše u svom smještaju, sada su se oglasile i reprezentative BiH u odbojci koje su još jednom potvrdile u kakvim "uslovima" rade ove djevojke.

Odbojkaške reprezentativke BiH spavaju u podrumu: Hvala državi na ovolikoj podršci i uslovima

Nakon što je prije nekoliko dana “isplivala” fotografija na kojoj su bh. odbojkaši sami oprali svoje dresove i ostavili da se suše u svom smještaju, sada su se oglasile i reprezentative BiH u odbojci koje su još jednom potvrdile u kakvim “uslovima” rade ove djevojke.

Naime, žensku odbojkašku reprezentaciju Bosne i Hercegovine od 20. augusta do 10. septembra očekuje šest mečeva u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a prvi od njih je za četiri dana u Norveškoj.

Reprezentativke su obavile pripreme i krenule put Sarajeva odakle se trebaju zaputiti za ovu skandinavsku zemlju, ali uslovi su daleko od idealnih što možemo vidjeti i na fotografiji koju je objavila naša reprezentativka Milana Božić na svom Instagram profilu, prenosi Mondo.

Putovanje koje je krenulo od Ilijaša, Makedonije, Crne Gore, Rumunije i treba da se završi u Sarajevu, mi dolazimo u hotel gdje zbog nedostatka soba, spavamo u podrumu, bravo mi. Hvala našoj državi na ovolikoj podršci i ovim uslovima. Čast i zadovoljstvo je predstavljati BiH na kvalifikacijama za EP”, navodi se u objavi naše Zmajice.

Njenu priču podijelila je i naša najbolja odbojkašica Edina Begić uz natpis: “Bruka i sramota”.

Sve u svemu, momcima i djevojkama koji se bore za državni grb treba skinuti kapu. Samo pojavljivanje na utakmici je veliki uspjeh. Nije nimalo lako raditi u uslovima koji ne postoje i tužno je i sramotno gledati šta se dešava sa našim reprezentacijama.

edina begicmilana boziczenska odbojkaska reprezentacija bih
KOMENTARI