Sport Centar

Zrinjski organizovao rukometni spektakl: Dolaze brojni reprezentativci, igrači evropskih velikana…

HMRK Zrinjski Mostar organizuje sportski događaj pod nazivom "Rukomenti All-Star" u kojemu će seniorska ekipa kluba odmjeriti snage s legendama i bivšim igračima, a sve u svrhu promocije rukometa u Mostaru.

Zrinjski organizovao rukometni spektakl: Dolaze brojni reprezentativci, igrači evropskih velikana…

HMRK Zrinjski Mostar organizuje sportski događaj pod nazivom “Rukomenti All-Star” u kojemu će seniorska ekipa kluba odmjeriti snage s legendama i bivšim igračima, a sve u svrhu promocije rukometa u Mostaru.

Događaj će biti održan u srijedu, 29. decembra, u dvorani na Bijelom brijegu u Mostaru s početkom u 17 sati, saopšteno je je iz kluba.

Iz Zrinjskog ističu kako će se brojni reprezentativci, igrači evropskih velikana, buduće zvijezde kao i oni koji su godinama branili boje ovoga kluba po prvi puta zajedno predstaviti mostarskoj publici u igri protiv nove generacije, a u svrhu promocije rukometa u Mostaru.

“All-Star” kipa bit će predvođena Igorom i Ivanom Karačićem, Marinom Marićem, Filipom Vistoropom, Marinom Šegom, Fahrudinom Melićem te brojnim drugim aktivnim, ali i umirovljenim igračima.

“Očekuje nas jedan veliki spektakl. Bit će zanimljivo u dvorani na Bijelom brijegu vidjeti ekipu koja bi po svom renomeu trenutno mogla igrati Ligu prvaka. Okupili smo jednu sjajnu ekipu iz brojnih generacija i već sada među njima vlada odlična atmosfera. S nestrpljenjem očekuju ovaj susret i zajedničko druženje s mostarskom publikom”, najavili su organizatori.

Ulaznice za ovaj susret mogu se kupiti po cijeni od 5 KM čime se daje podrška radu kluba koji od sljedeće sezone planira povratak u premijerligaško društvo, stoji u saopštenju.

hmrkzrinjski
KOMENTARI