Sport Centar

United slavio u gostima kod Evertona, Ronaldo postigao 700. pogodak u svojoj klupskoj karijeri

Manchester United pobijedio je preokretom u devetom kolu Premier lige Everton 1:2. Gol za domaćine zabio je Alex Iwobi već u petoj minuti, dok su za United pogađali Cristiano Ronaldo i Anthony.

United slavio u gostima kod Evertona, Ronaldo postigao 700. pogodak u svojoj klupskoj karijeri

Manchester United pobijedio je preokretom u devetom kolu Premier lige Everton 1:2. Gol za domaćine zabio je Alex Iwobi već u petoj minuti, dok su za United pogađali Anthony i Cristiano Ronaldo.

Martial se ozlijedio u 29. minuti, a umjesto njega je ušao Cristiano Ronaldo. Portugalac je u 44. minuti na asistenciju Casemira pogodio za preokret gostiju. United je zabio i treći gol, ali VAR ga je poništio. Strijelac je bio Marcus Rashford u 81. minuti, no prilikom akcije igrao je rukom pa je sudac Coote poništio taj pogodak.

Ronaldu je to bio 700. pogodak u klupskom nogometu. U karijeri je Portugalac nastupao za Sporting Lisabon, Real Madrid, Juventus te u dva navrata za Manchester United.

Najviše je golova zabio za Real Madrid, u kojem je proveo najbolje godine svoje karijere. Za Kraljevski klub zabio je 450 golova. Za Manchester United ukupno je zabio 144 gola, za Juventus 101, dok je za Sporting, u kojem je igrao u ranoj fazi svoje karijere, zabio pet golova.

Standings provided by Sofascore
cristiano ronaldoevertonmanchester united
KOMENTARI