Sport Centar

U Ludogoretsu ogorčeni nakon eliminacije iz Lige prvaka: Sudija je bio 12. igrač Dinama

Nogometaši Ludogoretsa razumljivo su razočarani ispadanjem od Dinama u trećem pretkolu Lige prvaka, a dobar dio svojih frustracija iskaljuju na sudiju Benoitu Bastienu...

U Ludogoretsu ogorčeni nakon eliminacije iz Lige prvaka: Sudija je bio 12. igrač Dinama

Nogometaši Ludogoretsa razumljivo su razočarani ispadanjem od Dinama u trećem pretkolu Lige prvaka, a dobar dio svojih frustracija iskaljuju na sudiju Benoitu Bastienu…

U ludoj utakmici s tri penala i isto toliko crvenih kartona za Ludogorets, Dinamo je na Maksimiru slavio 4:2 i plasirao se u završno pretkolo uoči ulaska u skupine Lige prvaka.

Napadač bugarskog sastava i dvostruki strijelac Kiril Despodov u izjavi koju donosi bugarski portal gol.bg kritizkovao je francuskog arbitra Benoita Bastiena.

“Ne volim pričati o sudiji, ali danas, a pogotovo u Razgradu, bio je 12. igrač Dinama. Te se stvari moraju reći. Rugaju se Ludogoretsu. Dobili smo tri crvena kartona, zašto? Možda ih je i bilo, ali Dominiku Jankovu… Očito je želio da utakmica ovako završi. U obje smo utakmice nadigrali Dinamo. U Zagrebu smo se borili, davali sve od sebe, ali ponekad stvari ne idu kako želite.”

A mimo sudijskih procjena, ovako je Despodov vidio utakmicu:

“Teško je pričati nakon ovakve utakmice. U prvom poluvremenu nismo bili dovoljno agresivni i kreativni u napadu. Pogriješili smo kod penala i trećeg gola. Dobra je stvar što smo u drugom dijelu s desetoricom igrača igrali neriješeno i čak ih nadigrali. Da je bilo malo sreće na našoj strani, da smo pogodili za 3:3, utakmica je mogla krenuti u sasvim drugom smjeru.”

gnkdinamoludogorets
KOMENTARI