Sport Centar

Trenirala na aerodromu: Lana Pudar iskoristila pauzu između dva leta

Od 13. do 18. decembra u Australiji bit će održano Svjetsko prvenstvo u malim bazenima (25 metara), a naša Lana Pudar već je najavila da će učestvovati na ovom takmičenju.Od 13. do 18. decembra u Australiji bit će održano Svjetsko prvenstvo u malim bazenima (25 metara), a naša Lana Pudar već je najavila da će učestvovati na ovom takmičenju.

Trenirala na aerodromu: Lana Pudar iskoristila pauzu između dva leta

Od 13. do 18. decembra u Australiji bit će održano Svjetsko prvenstvo u malim bazenima (25 metara), a naša Lana Pudar već je najavila da će učestvovati na ovom takmičenju.

Do Australije Pudar putuje preko međunarodnog aerodroma Hamad u Dohi, a otac evropske prvakinje na 200 metara delfin na svom Instagram profuilu podijelio je zanimljivu fotografiju dok je Lana čekala let za Australiju, prenosi N1.

Naime, Velibor Pudar je postavio fotografiju bazena koji se može koristiti dok se čeka let u Dohi, a koji je dio samog aerodroma.

“Nema opuštanja ni dok se čeka let iz Dohe za Melbourne. Trening na aerodromu. Ljudi imaju bazen na aerodromu!”, napisao je Velibor Pudar.

lana pudar
KOMENTARI