Sport Centar

Trener Bournemoutha nakon poraza 9:0 od Liverpoola: Ovo je najteži dan u mojoj karijeri

"Ovo je ponižavajuće iskustvo, šokiran sam“, rekao je Scott Parker, trener nogometaša Bournemoutha, koji su gadno nastradali u četvrtom kolu Premier lige kod Liverpoola gdje su poraženi 9:0.

Trener Bournemoutha nakon poraza 9:0 od Liverpoola: Ovo je najteži dan u mojoj karijeri

“Ovo je ponižavajuće iskustvo, šokiran sam“, rekao je Scott Parker, trener nogometaša Bournemoutha, koji su gadno nastradali u četvrtom kolu Premier lige kod Liverpoola gdje su poraženi 9:0.

Prije Bournemoutha tako visoko je u Premier ligi gubio Southampton i to dva puta, od Leicestera 2019. i Manchester Uniteda 2021. godine te Ipswich koji je na taj način poražen od Manchester Uniteda tijekom 1995. godine.

“Ovo je najteži dan u mojoj karijeri. Tražili smo zraka u svemu, ali nismo došli do njega. Teško je dobiti ovakav udarac“, dodao je Parker.

Bournemouth je ovakvim porazom oborio negativan rekord Premier lige po broju primljenih pogodaka u uvodna četiri kola. Iako je na premijeri pobijedio Aston Villu (2:0) nakon toga su uslijedili porazi od Manchester Cityja (0:4), Arsenala (0:3) i spomenuti od Liverpoola. Nitko nikada u povijesti nije primio 16 golova u uvodnih 360 minuta.

bournemouthliverpoolscott parker
KOMENTARI