Sport Centar

Teodosić bez riječi i uz pratnju policije napustio Arenu, u Srbiji se nadali odgovorima na važna pitanja

Miloš Teodosić doživio je sa svojim Virtusom ubjedljiv poraz od Partizana u Štark areni. Poslije utakmice, nije se zadržao u dvorani, već je u pratnji obezbjeđenja otišao bez riječi i želje da razgovara sa novinarima, javljaju srbijanski mediji. https://content.jwplatform.com/players/3Ji3r4CK-UbLnOfVF.html

Teodosić bez riječi i uz pratnju policije napustio Arenu, u Srbiji se nadali odgovorima na važna pitanja

Miloš Teodosić doživio je sa svojim Virtusom ubjedljiv poraz od Partizana u Štark areni. Poslije utakmice, nije se zadržao u dvorani, već je u pratnji obezbjeđenja otišao bez riječi i želje da razgovara sa novinarima, javljaju srbijanski mediji.

Popularni Teo se nakon ovog prolaska vratio kroz službeni ulaz da pozdravi svog nekadašnjeg saigrača iz reprezentacije Danila Anđušića, a potom je sa ostatkom italijanske ekipe napustio beogradsku dvoranu, u kojoj je njegov tim razbijen u sudaru sa timom Željka Obradovića.

Mnogi su se nadali da bi Teo mogao da se ovom prilikom prvi put oglasi nakon što ga je selektor Srbije Svetislav Pešić šokantno sklonio iz reprezentacije Srbije pred Eurobasket, ali ipak nije bilo bilo kakve izjave kapitena Orlova, koji su kasnije doživjeli neuspjeh na prvenstvu Evrope.

S obzirom na sve viđeno na parketu Štark arene, na kojoj se za 11 minuta u igri Teodosić nije “upisao”, uz četiri izgubljene lopte, Teodosiću vjerovatno nije bilo do priče. Njegov tim sada ima skor 1-3, kao i Partizan.

kkpartizanmilos teodosicvirtus
KOMENTARI