Sport Centar

Španci žele reprezentativca BiH na posudbu, Rijeka bi radije da ga proda za 2,5 miliona eura

Stjepan Lončar stigao je na pripreme Rijeke u Umag bez konkretne ponude. No, za njega postoji interes i upit raznih klubova, reprezentativca BiH vjerovatno posebno intrigira što su zainteresirani španjolski prvoligaši, kako navode zagrebačke Sportske novosti.

Španci žele reprezentativca BiH na posudbu, Rijeka bi radije da ga proda za 2,5 miliona eura

Stjepan Lončar stigao je na pripreme Rijeke u Umag bez konkretne ponude. No, za njega postoji interes i upit raznih klubova, reprezentativca BiH vjerovatno posebno intrigira što su zainteresirani španski prvoligaši, kako pišu zagrebačke Sportske novosti.

Međutim, finansijska kriza je kod klubova srednjeg ranga sve veća i rijetki su pravi transferi. Španci (ne navodi se tačno ime kluba) bi navodno Lončara na posudbu, a Rijeku zanima isključivo prodaja. Na Rujevici “pucaju” na otprilike 2,5 miliona eura, pišu SN.

Također, Rijeka je navodno zainteresovana da zadrži posuđenog Luku Menala, odnosno da otkupi ugovor bh. nogometaša od Dinama. Za to bi ovaj klub trebao, prema navodima istog lista, trebao izdvojiti 700.000 eura ili dogovoriti eventualnu razmjenu igrača s obzirom da su Zagrepčani zainteresovani za Danijela Štefulja.

luka menalonkrijekastjepan loncar
KOMENTARI

KOMENTARI