Sport Centar

Slučaj Radnik: Gradonačelnik Bijeljine se pita kako Borcu nije blokiran račun radi dugova

Ljubiša Petrović gradonačelnik Bijeljine pokušava da spasi FK Radnik.

Slučaj Radnik: Gradonačelnik Bijeljine se pita kako Borcu nije blokiran račun radi dugova

Ljubiša Petrović gradonačelnik Bijeljine pokušava da spasi FK Radnik.

Petrović je na svom Facebook profilu napisao post o Radniku a dotakao se i Borca koji je prema njegovim riječima čak četiri puta više dužan poreznoj upravi nego klub iz njegovog grada.

“Šta je u osnovi- politika, provokacija, dvostruki aršini, sva navedeno, sami procjenite. Daću vam i ovaj provjeren podatak- dugovi fudbalskog kluba “Borac” iz Banjaluke prema Poreskoj upravi su 8 miliona KM, dakle skoro 4x veći dug nego što je dug našeg “Radnika”, račun “Borca” nije blokiran a naš jeste, pa po kojoj osnovi?
Reći ću Vam po kojoj osnovi, po osnovi istoj onoj koja se do sada primenjivala na svim drugim poljima, a to je da pokušaju uništiti sve ne bi li mene prikazali kao nesposobnog Gradonačelnika a sebe spasili krivičnih prijava i prokrčili put za nove “poduhvate” koji će rezultirati sticanjem ličnog bogatstva dok će Grad dobiti kašičicu tek da se održava u životu!”

Zamolio je gradonačelnik sve igrače, trenere i one koji su u klubu da u četvrtak 28. jula dođu na stadion kako bi zajedno pokušali naći riješenje za klub iz Bijeljine.

“U četvrtak 28.7.2022.godine u 9h biću na stadionu FK “Radnika”, molim sve igrače koji su ostali ali i one koji su vjerujem samo privremeno napustili “Radnik” dođu tog dana, sve trenere, rukovodstvo “Radnika”, tehničke radnike i navijače da tog dana dođu, da zajedno pokušamo naći rješenje i učinimo posljednji napor da vaskrsnemo “Radnik”.”

Kompletan tekst pročitajte na linku.

fkradnikljubisa petrovic
KOMENTARI