Sport Centar

Sjajan gest trenera Partizana: Nismo im mogli izaći u susret, neka prime našu ispriku

"OVO nikad nismo vidjeli u Srbiji", naslov je Telegrafa iznad vijesti da je trener Partizana Gordan Petrić konferenciju za novinare započeo isprikom Spartaku iz Subotice. Partizan i Spartak igraju u srpskoj ligi u četvrtak od 16:30.

Sjajan gest trenera Partizana: Nismo im mogli izaći u susret, neka prime našu ispriku

“OVO nikad nismo vidjeli u Srbiji”, naslov je Telegrafa iznad vijesti da je trener Partizana Gordan Petrić konferenciju za novinare započeo isprikom Spartaku iz Subotice. Partizan i Spartak igraju u srpskoj ligi u četvrtak od 16:30.

Prije nego što počnem pričati o ekipi, da se ispričam Spartaku, jer su tražili da se utakmica igra danas, ali u ritmu u kojem smo mi zadnjih par tjedana nismo im mogli izaći u susret. Nažalost”, rekao je Petrić i nastavio: “Da ne bude da samo mi veći klubovi tražimo da se izlazi nama u susret. Oni su tražili jer imaju važnu utakmicu u nedjelju, ali u ovoj situaciji nismo mogli izaći im u susret. Neka prime našu ispriku.”

Nakon 17. kola Partizan je na drugom mjestu sa sedam bodova manje od najvećeg rivala Crvene zvezde. Spartak je 12. sa samo 15 bodova iz 17 utakmica.

gordan petricpartizan
KOMENTARI