Saopštenje kompanije Telemach BH: Bez kanala Arena Sport od 1. januara

Telemach BH od 1. januara ove godine neće više emitovati kanale Arena Sport u okviru svoje kablovske i Total TV satelitske ponude, saopšteno je iz ove kompanije.

Saopštenje kompanije Telemach BH: Bez kanala Arena Sport od 1. januara

U saopštenju se također navodi:

“Telemach korisnike u 2021. očekuju mnogobrojni sportski spektakli. Od sada sve kanale Sport Kluba (SK HD, SK 1 HD, SK 2 HD, SK 3 HD, SK 4 HD, SK 5, SK 6, SK 7, SK 8, SK 9, SK 10, SK Golf HD i SK Esports HD) korisnici Telemacha mogu da gledaju već u Start paketu na EON i D3 platformama.
Korisnicima osnovnog paketa analogne kablovske televizije Telemach obogaćuje ponudu sa SK 4 kanalom.

U Novoj 2021. godini na SK kanalima biće emitovana najgledanija evropska i svjetska takmičenja: ekskluzivno utakmice njemačke Bundeslige, engleska Premier liga i FA kup, Euroleague i Eurocup, Turska fudbalska liga, Formula 1 i Moto GP, ATP mastersi, košarkaško Evropsko prvenstvo za žene 2021. i Evropsko prvenstvo za muškarce 2022. godine, gdje će igrati i košarkaški Zmajevi, čiji je Telemach ponosni sponzor.

Na Nova BH korisnici će moći da gledaju sve utakmice fudbalske reprezentacije BiH, kao i da uživaju u dugo čekanom fudbalskom spektaklu EURO 2021 i da prate utakmice reprezentacije BiH u kvalifikacijama za FIFA World Cup 2022 u Kataru i novi ciklus fudbalske Lige nacija”, navodi se u saopštenju Telemach BH.

Svi koji i dalje žele pratiti kanale Arene Sport mogu to učiniti putem aplikacije Arena CLOUD, koju za Android možete skinuti na ovom LINKU, ili za App Store na ovom LINKU. Sve ostale informacije možete naći OVDJE.

arena sporttelemach bh

Mladen
Gost

Raskidam ugovor i odjavljujem.

zoran
Gost

Da li mi neko moze reci zasto ako posteno placam ugovor to je bila njihova ponuda

zoran
Gost

Treba vas tuziti zbog ne ispunjavanja ugovorenih obaveza , vi ste nudili te tv pakete , sramota

Goran
Gost

Zasto nas niste obavijestili mjesec dana prije kako pise u ugovoru. Ovo su uvijeti poslovanja i morali ste nas obavijestiti da ne mozete produziti ugovor

Miljam
Gost

Ukines 5 kanala i preplata ista to samo kod nas ima. Zato raskinut ugovor i gotovo

Miljan
Gost

Ja sam sad zvao i jebo im sve kaze zvace me da se dogovorimo mozes mislit

Mirko
Gost
Pa jedini kanali koji su imali smisla su Arena Sport sve ostalo kao serije itd. se može naći preko interneta. Ako Arenu Sport ne vrate ima da raskinem ugovor i trebamo svi nazvati njihov koristnički centar i reći im. Volim gledati i Premier ligu i LaLigu al je Liga Šampiona i Liga Evrope na Areni, englezi i španci su mi nebitni. Zato bolje bi im bilo da vrate Arenu Sport ako su povećali mjesečnu pretplatu radi nebitne Nove mogu i radi arene radije bi plaćo 10 feninga više nego da je nemam ako je novac u pitanje zašto je više… Čitaj više »
Enko
Gost

Da ne mogu gledati Džeku?
S tim se neću pomiriti!!!
Sve do ove odluke ste profesionalno radili,
a sada ste ukinuli kanale koje sam najviše gledao.
Mislim da ćete ih u vlastitom interesu vrati za koji dan, ne bih volio
da moram ponovo tražiti Provajdera koji ima u svojoj ponudi Arenu sport.

Diam

Čista prevara.
Ukinuću i ja telemah.

Zeljko
Gost

Pošto su u ovoj državi sve sami lopovi i mafijaši od prvog Januara, prestajem da plaćam tv Total.

Panter
Gost

Stvarno ovo nije normalno nema druge ako ovako ostane bez Arene treba trazit novog provajdera. Ovo zamracivanje sportskih dogadaja I starih filmova serija pa ovo sa Arenom stvarno je previse.

Ivica
Gost

Kao dugogodišnji pretplatnik Premium-paketa osjećam se izigranim i prevarenim. Strašno sam razočaran ovakvim ponižavajućim odnosom Telemacha prema svojim pretplatnicima. Nadam se da će poslije svih ovih silnih protesta ipak promijeniti odluku i povratiti reputaciju ozbiljne kompanije.

Panter
Gost

Oni pisu da od prvog smo u mogucnosti gledat sve sport Klub ove, sto kod mene nije mogucnost a arenu nisu skroz izbrisali? Ja sam cuo od dva momka koji su isli se zaliti I njima je receno da se jos vode pregovori? Jeli neko nesto cuo ovome slicno?

Ismet
Gost

Juče sam i ja išao da se raspitam u vezi raskidanja ugovora , niko ziv na vojničkom polju u poslovnici nije bio za placane računa, prije su redovi bili kad god sam došao da plačam račun. radnica što naplačuje račune je meni rekla da se strpim još koji dan da ne prekidam ugovor da su pregovori u toku. Ćista laž idem da raskinem ugovor pozdrav raja ima drugih operatera sa arena sport kanalima.

Skylar Budd
Gost
Zovem se Skylar Budd. Dopustite mi da vas ovdje brzo obavijestim da je dr. Ogundele čiji je WhatsApp ili Viber Chat broj: (+27638836445) sjajan i moćan bacač čarolija koje sam ikad poznavao, postoji sumnja u njega, njegova čarolija je 100% zagarantovana. Nakon što ga kontaktirate, vaša će veza biti osigurana, on ima moć da vrati ljubavnike zajedno, probleme u braku i bilo koje vrste ljudskih problema ili bolesti. Jednom me ostavio suprug stariji od 21 godine, tražila sam pomoć svugdje gdje niko nije mogao pomoći, prošle sedmice pronašla sam WhatsApp broj doktora Ogundelea. Odmah sam ga kontaktirala i moj muž… Čitaj više »
wpDiscuz