Sport Centar

Real Madrid već odredio zamjene za Kroosa i Modrića, na SP traže napadača

Pred Real Madridom je rekonstrukcija vezne linije idućeg ljeta. Nakon što je Casemiro ove godine otišao u Manchester United, očekuje se da klub napuste i preostali članovi legendarnog trokuta koji je godinama vladao Evropom - Luke Modrića i Tonija Kroosa. Iako još nema konkretnih upita, Calciomercato javlja da su Madriđani već odredili igrače kojima ih žele nadomjestiti.

Real Madrid već odredio zamjene za Kroosa i Modrića, na SP traže napadača

Pred Real Madridom je rekonstrukcija vezne linije idućeg ljeta. Nakon što je Casemiro ove godine otišao u Manchester United, očekuje se da klub napuste i preostali članovi legendarnog trokuta koji je godinama vladao Evropom – Luke Modrića i Tonija Kroosa. Iako još nema konkretnih upita, Calciomercato javlja da su Madriđani već odredili igrače kojima ih žele nadomjestiti.

Prema italijanskoj stranici specijaliziranoj za transfere, Carlo Ancelotti prinove će tražiti u rodnoj zemlji, odnosno u Serie A. Jedna od želja je srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić, koji odlično igra u Laziju, a procjenjuje se da će za transfer trebati izdvojiti 80 miliona eura. Uz njega, na meti Reala je i Interov veznjak Nicolo Barella.

Istovremeno, Relevo piše da će se Real na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Kataru fokusirati na napadača koji bi u nastavku sezone mijenjao često povrijeđenog Karima Benzemu. 

Ancelotti je prethodno govorio da nema namjeru dovoditi nove igrače u januarskom prijelaznom roku, ali ako se na SP-u istakne netko od manje poznatih napadača kome neće smetati uloga zamjene, to se može promijeniti. Posebno ako naposljetku ipak pusti Edena Hazarda da ode već na zimu.

luka modricnicolo barellareal madridsergej milinkovic savictoni kroos
KOMENTARI