Sport Centar

Predsjednik Villarreala pozvao navijače na meč u Valensiju: Čeka nas kompliciran meč protiv Hrvata

Predsjednik Villarreala pozvao je navijače da u četvrtak otputuju u 60 kilometara udaljenu Valensiju jer će ekipa tamo igrati "jako tešku utakmicu" protiv Hajduka u play-offu Konferencijske lige.

Predsjednik Villarreala pozvao navijače na meč u Valensiju: Čeka nas kompliciran meč protiv Hrvata

Predsjednik Villarreala pozvao je navijače da u četvrtak otputuju u 60 kilometara udaljenu Valensiju jer će ekipa tamo igrati “jako tešku utakmicu” protiv Hajduka u play-offu Konferencijske lige.

Tu utakmicu je okarakterisao kompliciranom.

“Imamo jako tešku i kompliciranu utakmicu 18. augusta protiv Hrvata. Ja ću biti u Valensiji, a nadam se da će tamo također biti i 20.000 naših navijača jer je sve podešeno da budu tamo – autobusi, termin utakmice… Vrijedi otići”, izjavio je predsjednik Fernando Roig u obraćanju medijima u Viljarealu, gradiću s 50.500 stanovnika na jugoistoku Španije.

Villarreal i Hajduk će u četvrtak u 20.45 sati odigrati prvu utakmicu na stadionu “Ciutat de Valencia”, kapaciteta 26.350 mjesta na kojem svoje utakmice igra klub Levante. Villarrealov stadion će se obnavljati do kraja decembra pa će do tada domaće utakmice igrati tu jer je Levante prošle sezone ispao u drugu ligu.

Villarreal je u subotu u prvom kolu španskog prvenstva pobijedio 3:0 na gostovanju kod Valladolida, povratnika u Primeru.

Hajduk je u subotu izgubio s 1:4 u prvenstvenom gostovanju kod hrvatskog prvaka Dinama.

Na svom stadionu Poljud ugostit će Villarreala 25. augusta u uzvratu. Pobjednik tog dvomeča izborit će nastup u grupnoj fazi Konferencijske lige.

fernando roighnkhajdukvillarreal
KOMENTARI