Sport Centar

Petev: Udaraju po Misimoviću, a kamoli po meni, Mamić nema veze sa BiH

Ivaylo Petev, novi selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, gostovao je na TVSA.

Petev: Udaraju po Misimoviću, a kamoli po meni, Mamić nema veze sa BiH

Ivaylo Petev, novi selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, gostovao je na TVSA.

Bugarski stručnjak kaže da su mu neshvatljivi dosadašnji rezultati nacionalnog tima Bosne i Hercegovine.

“Ja ne mogu shvatiti, tu ima problema za mene u igračkom kadru i to moramo riješiti. Moramo u prvoj utakmici pokazati drugo lice i ići na pobjedu odmah. Pritisak nije meni ništa čudno, uvijek sam radio pod pritiskom i nije mi problem”, rekao je Petev.

Petev se odmah suočio sa velikim pritiskom i nije prihvaćen od velikog dijela javnosti.

“Jedan od najvećih vaših fudbalera ikada, Misimović, udaraju po njemu, a kamoli po meni. To je meni jako čudno, to je vaš ponos. Ja sa pritiskom radim 10 godina i to je dodatna motivacija meni”, dodao je Bugarin.

Na udaru bh. javnosti našao se i prvi čovjek Dinamo Zagreba Zdravko Mamić, koji je ranije hvalio Peteva.

“Povezivanja sa Zdravkom Mamićem nisu ozbiljn. Ja imam dobar odnos sa njim, kao i u svim klubovima gdje sam radio, ali da će dovoditi igrače, nema veze. Kakve veze on ima sa BiH?!”, istakao je bivši trener Dinamo Zagreba.

Novi selektor Zmajeva ne želi obećavati ništa.

“Ja nisam rekao da smatram da sam idealno rješenje, ali mislim da imamo prostora da napravimo dobar rezultat. BiH ima dobre igrače i treba napraviti tim. Igrat ćemo svaku utakmicu za pobjedu, a šta će biti, to ćemo vidjeti. Amaterski je reći da će nešto biti ili neće”, kazao je Petev.

fudbalska reprezentacija bihivaylo petev
KOMENTARI

KOMENTARI

HORDE ZLA 1987 ISTINA za VEDRANA
Gost
HORDE ZLA 1987 ISTINA za VEDRANA

pisaj selektore sve kad nisu husrefa musemica i amara osima legende nase lige neka se ubiju pisaj selektore i reprezentaciju volimo svoj klub

Sikter prokovokatoru!
Gost

Milutine,jesi ti dobar?Mislis da ce neko nasjesti na te vase srbske provokaciej?Fakat si debilcina onda!Tebi ej tvoj SEF i neprikosnoveni GAZDA vasih bjednih srbskih zivota rekao:Treaba unistiti sve gdje BiH ima uspjeha pa i u sportu.Cim ti napises”pisam reprezentaciju,volimos voj klub”-ISTE SEKUNDE SE ZNA ko si i kakva ti ej namjetra.Sikter kopile jedno provokatorsko!

wpDiscuz