Sport Centar

Osvajač Europa lige Martin Hinteregger se u dvadesetdevetoj godini oprostio od fudbala

Eintracht Frankfurt je objavio danas na službenoj stranici šokantnu vijest da je Martin Hinteregger rekao "zbog" fudbalu.

Osvajač Europa lige Martin Hinteregger se u dvadesetdevetoj godini oprostio od fudbala

Eintracht Frankfurt je objavio danas na službenoj stranici šokantnu vijest da je Martin Hinteregger rekao “zbog” fudbalu.

Iako je s Eintrachtom imao važeći ugovor do 2024. godine, austrijski veznjak Hinteregger se sa samo 29 godina odlučio završiti profesionalnu karijeru.

Igrač je iznio svoj zahtjev upravi kluba koja mu je s trenerom Oliverom Glasnerom izašla u susret i okončala ugovor.

“Još prošle jeseni počeo sam razmišljati o penziji na kraju sezone. Bio sam u teškom razdoblju na terenu. Igrao sam slabo. Pobjede me više nisu toliko radovale, a svaki me poraz bolio dvostruko više”, počeo je objašnjavati odluku Hinteregger.

“Moja bolja forma na proljeće i uspjesi u Europskoj ligi još su me više motivirali da se povučem. Zato sam uživao u osvajanju EL jer sam znao da je to moja posljednja velika proslava s prekrasnim navijačima u gradu koji mi je postao drugi dom. Sjećat ću se perioda provedenog u Eintrachtu s velikom zahvalnošću i radošću, i dalje ću biti vezan za klub i navijače te podržavati ekipu”, zaključio je Hinteregger.

Pored Eintracht Frankfurt igrao je još za RB Salzburg, Borussia Mönchengladbach i Augsburg.

martin hinteregger
KOMENTARI