Sport Centar

Olimpijski komitet BiH potpisao partnerski ugovor sa ‘Stolačkim cenerom’

Ekskluzivni partnerski ugovor za sponzorstvo između Olimpijskog komiteta BiH i 'Stolačkog cenera' potpisan je u četvrtak u prisustvu generalnog sekretara Komiteta Saida Fazlagića te predsjednika UG "Kreni naprijed" Alisa Bolobana.

Olimpijski komitet BiH potpisao partnerski ugovor sa ‘Stolačkim cenerom’

Ekskluzivni partnerski ugovor za sponzorstvo između Olimpijskog komiteta BiH i ‘Stolačkog cenera’ potpisan je u četvrtak u prisustvu generalnog sekretara Komiteta Saida Fazlagića te predsjednika UG “Kreni naprijed” Alisa Bolobana.

“Unutar ugovora planirano je da, pored izuzetne organizacijske podrške, krovna sportska institucija OK BiH i sponzorski podrži održavanje 2. Stolačkog cenera s adekvatnim angažmanom koji će ispratiti mukotrpno lanjsko i ovogodišnje zalaganje organizatora”, saopćeno je u petak iz ‘Stolačkog cenera’.

Iz UO Stolački cener zahvali su svojim specijalnim partnerima te naglasili kako su bogata turistička i gastro ponuda, mediteranska klima i pozitivan poduhvat stolačke zajednice samo neki od epiteta koji krase ovogodišnji Cener, pored već nabrojanih benefita za zdravlje.

“Dođite na 2. Stolački cener i prisustvujte najdivnijem događaju Hercegovine, u Muzeju pod otvorenim nebom”, poručili su.

Inače, Stolac će u subotu, 21. maja, biti domaćin druge po redu utrke “Stolački cener” koja se trči ulicama ovog grada.

Početak događaja planiran je u 9 sati.

olimpijski komitet bih
KOMENTARI