Sport Centar

Olimpijski komitet BiH obradovao najmlađe i podijelio novogodišnje paketiće

Čelnici Olimpijskog komiteta Bosne i Hercegovine i sportski radnici u sklopu novogodišnje humanitarne akcije posjetili su ustanove "Marija - Naša Nada" dom za djecu s poteškoćama u tjelesnom i/ili psihičkom razvoju u Širokom Brijegu, Zavod za mentalno invalidne osobe "Drin" u Fojnici i Centar za socijalni rad Zvornik - Djeca sa smetnjama u razvoju i uručili 160 novogodišnjih paketića.

Olimpijski komitet BiH obradovao najmlađe i podijelio novogodišnje paketiće

Čelnici Olimpijskog komiteta Bosne i Hercegovine i sportski radnici u sklopu novogodišnje humanitarne akcije posjetili su ustanove “Marija – Naša Nada” dom za djecu s poteškoćama u tjelesnom i/ili psihičkom razvoju u Širokom Brijegu, Zavod za mentalno invalidne osobe “Drin” u Fojnici i Centar za socijalni rad Zvornik – Djeca sa smetnjama u razvoju i uručili 160 novogodišnjih paketića.

“Kako u Širokom Brijegu, tako i u Fojnici i Zvorniku, druženje sa štićenicima navednih ustanova je bilo izuzetno lijepo. Dječiji osmijeh i pogled pun radosti, sreće i zahvalnosti je najveća nagrada i zadovoljstvo koje se može dobiti”, saopćeno je iz Olimpijskog komiteta BiH.

olimpijski komitet bih
KOMENTARI