Sport Centar

NSBiH objavio informacije o prodaji karata za domaće utakmice sa Rumunijom i Finskom u junu

Naša A reprezentacija u junu započinje novi ciklus Lige nacija u grupi sa Rumunijom, Crnom Gorom i Finskom u okviru B divizije.

NSBiH objavio informacije o prodaji karata za domaće utakmice sa Rumunijom i Finskom u junu

Naša A reprezentacija u junu započinje novi ciklus Lige nacija u grupi sa Rumunijom, Crnom Gorom i Finskom u okviru B divizije.

Tim povodom je Nogometni savez BiH objavio informacije o prodaji ulaznica za utakmice na Bilinom Polju u junu protiv Rumunije 7. juna i Finske 14. juna, a obje utakmice su zakazane u 20:45 sati.

Za prodaju je odštampano 10.000 ulaznica po jednoj utakmici, od čega će za gostujuće navijače prema pravilima UEFA biti omogućeno 5% od ukupnog broja ulaznica.
Cijene karata su 20 KM (tribina zapad), 15 KM (istok), 10 KM (jug i sjever).

Narudžbe karata mogu se vršiti putem mail adrese: dzenita.sijamic@nsbih.ba 
U pretprodaji će se od 25. 05. do 02. 06. putem ovlaštene partnerske agencije „Centrotours“ obaviti prodaja paketa ulaznica za obje utakmice. Kupci paketa ulaznica za utakmice sa Rumunijom i Finskom dobiće i gratis ulaznice za meč UEFA Lige nacija sa Crnom Gorom koji je na programu u septembru. Od dana 02. 06. 2022. godine karte za obje utakmice će se moći kupiti samo pojedinačno po punoj cijeni, i to putem poslovnica ovlaštene partnerske agencije „Centrotours“.

U cilju sprječavanja manipulacija ulaznicama, a uzimajući u obzir ranija iskustva, propisani su sljedeći principi prilikom kupovine ulaznica, i to:

a) Jedna osoba može kupiti najviše dvije (2) ulaznice, uz predočavanje identifikacionog dokumenta (lična karta) i evidentiranje serijskih brojeva ulaznica,

b) Kupovina ulaznica osobama bez identifikacionog dokumenta (lična karta, pasoš) neće biti dozvoljena,

c) Osobi koja je već identifikovana kao kupac ulaznice neće biti omogućena ponovna kupovina ulaznica na istom ili drugom prodajnom mjestu,

d) Ulaznice će biti u prodaji na prodajnim mjestima „Centrotoursa“ i njihovih partnerskih agencija u cijeloj BiH, a prema spisku koji će biti objavljen putem sredstava informisanja,

e) NS/FS BiH će imati mogućnost elektronskog nadzora nad prodajom ulaznica kako bi preduzeo potrebne mjere u eventualno spornim situacijama,

f) Prodaja ulaznica u poslovnicama „Centrotoursa“ i njihovih partnerskih agencija počinje u srijedu, 25. 05. 2021. godine u 09:00 sati.

Također su izdane upute i za kupovinu ulaznica za gostujući meč u Helsinkiju, a ulaznice možete kupiti NA OVOM LINKU.

finskaliga nacijanfsbihreprezentacija bihrumunija
KOMENTARI