Sport Centar

Nakon petog kola Biznis gejming lige poznate ekipe sa najvećim šansama za play-off

Peto kolo regionalne Biznis gejming lige je iza nas. Stanje na tabeli u pojedinim igrama postaje jasnije, dok u nekim igrama još uvijek traje napeta borba za top 4 i plasman u play-off takmičenja.

Nakon petog kola Biznis gejming lige poznate ekipe sa najvećim šansama za play-off

Peto kolo regionalne Biznis gejming lige je iza nas. Stanje na tabeli u pojedinim igrama polako jasnije, dok u nekim igrama još uvijek traje napeta borba za top 4 i plasman u play-off takmičenja.

U šestom kolu nas očekuje veliki derbi u FIFA takmičenju između ekipa ZIRAtnici i Nova Gradnja. Obje ekipe su neporažane, a nakon dvoboja se očekuje jasnija slika o tome koja ekipa je najdominantnija u ovoj igri. Ekipa NSofta se pokazala kao izuzetno spremna, a njihova spremnost se najbolje vidjela u CS:GO i PES takmičenjima. Ekipe CADA kompanije također pokušavaju osigurati svoje mjesto u završnici takmičenja kroz LoL i PES takmičenja, a sa dosadašnjim rezultatima imaju šanse za top 4 i u FIFA takmičenju.

Podsjećamo, ekipe se takmiče u četiri video igre, a u završnicu takmičenja prolaze one ekipe koje skupe najviše bodova u sva četiri takmičenja. Prema dosadašnjim rezultatima, skoro sve ekipe još uvijek imaju dobre šanse za prolaz dalje.

U nastavku možete pogledati stanje na tabelama u svim takmičenjima i grupama.

bglbiznis gejming ligaconnect arena
KOMENTARI