Sport Centar

Na Bjelašnici narednog mjeseca 16. Međunarodno takmičenje menadžera u skijanju

U organizaciji Marketing agencije B40, u subotu 6. februara, na olimpijskoj planini Bjelašnica, održaće se 16. Međunarodno takmičenje menadžera u skijanju - Zentiva Ski Race 2021.

Na Bjelašnici narednog mjeseca 16. Međunarodno takmičenje menadžera u skijanju

U organizaciji Marketing agencije B40, u subotu 6. februara, na olimpijskoj planini Bjelašnica, održaće se 16. Međunarodno takmičenje menadžera u skijanju – Zentiva Ski Race 2021.

Takmičenje u skijanju je dio ciklusa takmičenja menadžera, koje se već 24. godine održava u tri sporta (golf, tenis i skijanje).

Organizator Marketing agencija B40, uz konsultaciju, odobrenje ZZJZ KS i policije, odlučila se da i ove godine organizuje ovo takmičenje, ali uz posebne epidemiološke mjere. Sve aktivnosti će se održati na otvorenom, učesnicima će se prije starta mjeriti temperatura, a nosiće i maske prije i nakon vožnje. Ostale aktivnosti u sklopu ovog događaja koje su okupljale veći broj gostiju na jednom mjesto će biti odgođene za narednu godinu.

Pravo sudjelovanja na ovom takmičenju imaju članovi menadžmenta firmi, amateri skijaši, i gosti organizatora. Do sada je sudjelovalo (golf, tenis, ski) preko 550 menadžera iz: SAD, Kanade, Japana, Njemačke, Engleske, Italije, Austrije, Holandije, Švedske, Srbije, Hrvatske, Slovenije, BiH…

Svi zainteresovani za učestvovanje se mogu prijaviti do četvrtka, 04.02.2021. godine, na b40@b40.ba. Prijavljeni učesnici trebaju preuzeti svoje startne brojeve, 06.02.2020. godine do 9:30 sati u info šatoru takmičenja. Voziće se dvije veleslalomske vožnje. Prva počinje u 10:00 sati, a druga u 12:30 sati. Takmičenje se boduje u tri grupe: menadžerke, menadžeri do 50 godine i menadžeri preko 50 godina. Nagrade za najuspješnije obezbijedili su Zentiva, Hyundai, Restoran i Pansion Staza, Heineken, Juicy, Laško, Johnnie Walker, Plantago, R&S, i Bracom Sportshop.

Svi posjetioci Bjelašnice tog dana će, pored interesantne ski trke, imati priliku pogledati izložene Hyundai automobile. Partneri takmičenja Heineken, Juicy, Laško, Johnnie Walker, Zentiva, i Plantago su svim takmičarima pripremili degustaciju svojih proizvoda, a Bracom, zastupnik za Head, testiranje najnovijih modela skija.

b40medjunarodno takmicenje menadzera u skijanju
KOMENTARI

KOMENTARI