Sport Centar

Leotar ponovo ide na gostovanje, Vidojević poručio: Ide nam na ruku što neće biti publike

Leotar će i u četvrtom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine na gostovanje.

Leotar ponovo ide na gostovanje, Vidojević poručio: Ide nam na ruku što neće biti publike

Leotar će i u četvrtom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine na gostovanje.

Trebinjci će u nedjelju na Pecari odmjeriti snage sa Širokim Brijegom, a biće im to četvrto gostovanje u isto toliko kola nove sezone.

Trener Marko Vidojević izjavio je da je pokušao psihološki da podigne ekipu nakon dva teška poraza od Sloge (4:0) i Zrinjskog (4:1).

“Ovo je četvrto gostovanje za nas u prva četiri kola, a iza nas su dva ubjedljiva poraza protiv Sloge i Zrinjskog. Iskoristili smo ovaj period između kola da mentalno podignemo ekipu, da kroz individualne i kolektivne razgovore vratimo samopouzdanje i vjeru u ono što radimo i da sa dobrim pristupom odemo u goste ekipi koja je trenutno prva na tabeli”, rekao je Vidojević.

Pecara je i za ovaj meč suspendovana zbog prošlosezonske kazne radi veličanja ratnog zločinca Praljka od strane Škripara.

Ide nam na ruku što će se igrati bez publike, ali prije svega mi moramo da popravimo taj odnos i pristup utakmici i da uz jedan respekt koji naš protivnik zaslužuje, ipak odigramo sa dosta više samopouzdanja nego što je to bio slučaj u prethodnom periodu. Za nas bi vjerovatno i remi bio pozitivan rezultat, ali ne razmišljamo tako. Kroz razgovor sa igračima i ljudima u klubu, siguran sam da možemo da napravimo dobar rezultat, koji bi sigurno za nas okrenuo sezonu u jednom pozitivnom smjeru”, dodao je Vidojević.

Utakmica Široki Brijeg – Leotar igra se u nedjelju od 21 sat.

fkleotarmarko vidojevic
KOMENTARI