Sport Centar

Košarkaš Igokee bira između dvije reprezentacije: O tome ćemo kad bude pravo vrijeme

Mario Nakić još uvijek nije odlučio za koju će reprezentaciju zaigrati.

Košarkaš Igokee bira između dvije reprezentacije: O tome ćemo kad bude pravo vrijeme

Mario Nakić još uvijek nije odlučio za koju će reprezentaciju zaigrati.

Nakić je u mlađim uzrastima bio član Zemuna i Partizana, a sa samo 14 godina je na njegovu adresu stigao poziv Real Madrida. Predvodio je juniorsku Kraljevsku ekipu do osvajanje Eurolige 2019. godine, ali do seniorske ekipe nije mogao te je otišao u Oostende, bio je i u MoraBanc Andori, da bi ljetos stigao u Igokeu.

Ne bih rekao da mi je dolazak u Igokeu korak unazad. Već sam i izjavio da ne razmišljam o mojem dolasku na taj način, već smatram ovo super prilikom jer Igokea ostvaruje dobre rezultate i u ABA ligi i u Ligi prvaka. Također je klub koji je ‘izbacio’ puno igrača i koji su kasnije prešli na još veću razinu. Sretan sam što sam ovdje i mislim da je to dobro za mene i zasad sam zadovoljan. Došao sam raditi, dobro igrati i dokazati se“, rekao je Nakić u razgovoru za Novi list.

Prokomentirao je i Eurobasket.

“Imam mnogo prijatelja u svim ekipama iz regije, pa sam navijao i za Sloveniju, Crnu Goru, BiH… Pratio sam sve utakmice, nažalost, rezultati nisu na kraju bili najbolji, ali naši ljudi su uvijek navikli na medalje. Svaka čast svim reprezentacijama i momcima, sigurno su dali sve od sebe i odigrali najbolje što su mogli, ali to je košarka, sljedeće natjecanje mislim da ćemo ostvariti bolje rezultate.”

Iako je navijao i za Hrvatsku i za Srbiju, o reprezentaciji zasad nije htio.

“Odabir reprezentacije? O tome ćemo kad bude vrijeme za to“, zaključio je Nakić.

kkigokeamario nakic
KOMENTARI