Sport Centar

JACKPOT i MAXI JACKPOT u igrama LUCKY 6 i Utrke pasa

Od danas nešto novo u kladionici Lutrije BiH! Svi igrači koji uplate tiket za igru Lucky Six i Utrke pasa, učestvuju u izvlačenju jednog od Jackpotova u igri!

JACKPOT i MAXI JACKPOT u igrama LUCKY 6 i Utrke pasa

Od danas nešto novo u kladionici Lutrije BiH! Svi igrači koji uplate tiket za igru Lucky Six i Utrke pasa, učestvuju u izvlačenju jednog od Jackpot-ova u igri!

Za naše vjerne igrače smo proširili ponudu te omogućili novu vrstu dobitka u vidu dva različita Jackpot-a koji će dodatno obradovati igrače više puta sedmično. Jackpot-ovi će se dodjeljivati dnevno i sedmično, a informacija na dobitnom listiću će biti vidljiva na prikazu igara, kao i prilikom provjere dobitaka.

Dobitak Jackpot ostvaruje se slučajnim odabirom iz baze svih uplaćenih listića u RNG igrama, kada vrijednost Jackpota premaši minimalnu vrijednost, a bude manja od zadane maksimalne vrijednosti.

Izvučen prvi JACKPOT u vrijednosti 300,00 KM

Nedugo nakon što je omogućena nova vrsta dobitka, izvučen je prvi Jackpot u igri Lucky Six, a vrijednost dobitka iznosila je 300,00 KM. Navedeni dobitak ostvaren je u Automat klubu Lutrije BiH u Sarajevu, ulica Hasana Brkića br.30.

lutrija bih
KOMENTARI