Sport Centar

Ivković: Kad poredim Želju i Borac, vidim da još uvijek svi ne vuku na istu stranu ovdje

Nakon remija protiv Željezničara na Grbavici, trener Borca Tomislav Ivković biranim riječima se obratio predstavnicima medija na press-konferenciji

Ivković: Kad poredim Želju i Borac, vidim da još uvijek svi ne vuku na istu stranu ovdje

Nakon remija protiv Željezničara na Grbavici, trener Borca Tomislav Ivković biranim riječima se obratio predstavnicima medija na press-konferenciji.

U uvodu je kazao:

Emocije su me na početku savladale dolaskom na Grbavicu. Osjećao sam se zaista dobro ono vremena koliko sam bio tu. Željo je igrao kako sam i najavio, a bili smo se pripremili na to. Ipak nismo iskoristili šanse koje smo imali“, kazao je Ivković te nastavio:

“Rekao sam i u najavi da je Željo poseban i da to može objasniti i shvatiti samo ko je bio tu. Ne dodvoravam se ja nikom, samo govorim šta mislim. Respektiram ovaj klub i svakog ko se bori da bude bolje. I Edis sada zna kako je iz dana u dan se boriti s nečim. Kad poredim Želju i Borac, vidim da još svi ne vuku na istu stranu ovdje. Želju poštuju svi u Banjaluci i cijeloj BiH i to u Želji moraju iskoristiti. Ne mogu shvatiti i mene ljudski boli da nema nekoga ko će doći i napraviti nešto da pomogne ovom klubu. Ovdje imaš zadovoljstvo izaći na stadion. U Borcu svi vuku na jednu stranu, za razliku od Želje“.

fkzeljeznicartomislav ivkovic
KOMENTARI