Sport Centar

Gradonačelnik Mostara podržao organizaciju Svjetskog prvenstva u mušičarenju za juniore

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić primio je u utorak u Gradskoj vijećnici Danijela Kobačića, predsjednika Sportsko-ribolovnog saveza BiH, Đenana Jahuru, člana Upravnog odbora Sportsko-ribolovnog saveza BiH, Juricu Ćorića, predsjednika Udruge sportskih ribolovaca "Neretva 1933" i Maria Raspudića, dopredsjednika Skupštine USR "Neretva 1933" i člana Uprave USR "Neretva 1933".

Gradonačelnik Mostara podržao organizaciju Svjetskog prvenstva u mušičarenju za juniore

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić primio je u utorak u Gradskoj vijećnici Danijela Kobačića, predsjednika Sportsko-ribolovnog saveza BiH, Đenana Jahuru, člana Upravnog odbora Sportsko-ribolovnog saveza BiH, Juricu Ćorića, predsjednika Udruge sportskih ribolovaca “Neretva 1933” i Maria Raspudića, dopredsjednika Skupštine USR “Neretva 1933” i člana Uprave USR “Neretva 1933”.

Glavna tema sastanka bilo je Svjetsko prvenstvo u mušičarenju za juniore koje Sportsko-ribolovni savez BiH planira iduće godine organizirati u Mostaru, saopćeno je iz Grada Mostara.

Ističe se kako će na prvenstvu sudjelovati ribolovci iz cijelog svijeta te kako ovaj sportski događaj ima veliki značaj za promociju Mostara i Hercegovine.

Predstavnici Sportsko-ribolovnog saveza BiH naglasili su kako organizacijom prvenstva žele predstaviti svijetu sve ono što Mostar nudi, s naglaskom na prirodne ljepote, ali i mogućnosti razvoja sportsko-ribolovnog turizma.

Gradonačelnik Kordić podržao je ovaj projekt, naglasivši kako će Grad Mostar svoje kapacitete staviti na raspolaganje i dati značajnu potporu u organizaciji, navodi se u saopćenju.

mario kordicmusicarenjesvjetsko prvenstvo u musicarenju za juniore
KOMENTARI