Sport Centar

Fabregas: Navijači PSG-a bi trebali biti zahvalni Messiju, a ne mu zviždati

Niko na svijetu nije mislio da Lionel Messi može da doživi ono što mu se desilo u PSG-u.

Fabregas: Navijači PSG-a bi trebali biti zahvalni Messiju, a ne mu zviždati

Niko na svijetu nije mislio da Lionel Messi može da doživi ono što mu se desilo u PSG-u.

Ljetos je Argentinac kao slobodan igrač potpisao za Svece iz Pariza, bio je to potez za historiju, a sada, nekoliko mjeseci poslije, Messi nije omiljen lik kod navijača tima s Parka prinčeva.

Tako su oni na jednoj od posljednih utakmica žestoko izviždali Messija, kojeg smatraju jednim od krivaca za ispadanje iz Lige prvaka.

Sve to je komentarisao i Cesc Fabregas, nekadašnji saigrač argentinskog čarobnjaka.

“Leov slučaj je vrlo jednostavan. On je najbolji igrač kojeg sam ikada vidio, nevjerovatan je. I meni su zviždali na Camp Nouu pa znam što se događa u PSG-u. Navijači žele stvoriti napetost igračima. Savršeno je kad te podržavaju i pjevaju ti ime, ali ono što sam vidio prije par dana kada su se rugali Neymaru kad bi izgubio loptu ili kada su zviždali ostalim igračima je jako ružno”, rekao je Fabregas za Marcu pa dodao:

Navijači ističu kako su igrači bogato plaćeni. Izgubili su od Reala, no nisu li željeli pobijediti? To je najvažnije. Messi još ništa nije osvojio s PSG-om, ali sigurno će osvojiti ligu. Tek je došao. PSG nikad nije imao takvog igrača. Navijači bi trebali biti zahvalni, trebali bi ga podržati, a ne ga gnječiti. Ove ili iduće godine će ti igrači napraviti velike stvari.”

Fabregas je, inače, i dalje član Monaca, ekipe koja je baš nedavno deklasirala PSG pobijedivši ga s 3:0.

cesc fabregaslionel messipsg
KOMENTARI