Sport Centar

AF Imperia počela sa radom: Dječaci i djevojčice, nemojte čekati, već večeras dođite na trening

Gradski futsal club Sarajevo otvorio akademiju futsala pod nazivom "Imperia", a ista je počela sa radom prije nekoliko dana.

AF Imperia počela sa radom: Dječaci i djevojčice, nemojte čekati, već večeras dođite na trening

Gradski futsal club Sarajevo otvorio akademiju futsala pod nazivom “Imperia”, a ista je počela sa radom prije nekoliko dana.

Prije nekoliko mjeseci najavljena je saradnja sa brendom Imperia, iza kojeg stoji najpopularniji reper Jala Brat, a sada je pod tim nazivom osnovana futsal akademija.

Akademija futsala Imperia nastala je kako bi GFC Sarajevo u budućnosti mogao iz vlastitog pogona crpiti igrački kadar.

Na nedavnom prvom treningu pojavilo se 15-ak dječaka i djevojčica, a broj članova AF Imperia iz dana u dan raste. Na treninge će dolaziti i popularni Jala Brat.

Ono što je izuzetno važno i što raduje roditelje, kojima će predstavljati veliko olakšanje, je to da se planira u budućnosti i vlastiti prevoz, koji bi dječake i djevojčice dovozio i odvozio s njihovih lokacija.

Na treninge su dobrodošli dječaci i djevojčice od pet do 18 godina. Svi zainteresovani imat će priliku besplatno trenirati dvije sedmice kako bi donijeli konačnu odluku.

Treninzi se održavaju tri puta sedmično u sportskoj dvorani hotela Hills, u terminima: Ponedjeljak (19.30), četvrtak (19.30) i nedjelja (10.00). Kontakt osoba je Emir Isić, a sve informacije možete dobiti na broj telefona 061/517-089.

Dječaci i djevojčice, nemojte čekati, već večeras dođite na trening.

futsal akademija imperia
KOMENTARI

KOMENTARI

Obavijesti me o
avatar
wpDiscuz