Sport Centar

Ekipa ‘Džepi Ugarak product’ pobjednik Memorijalnog turnira ‘Podorašac 2022’

Ekipa "Džepi Ugarak product", pobjednik je Memorijalnog turnira u malom nogometu "Podorašac 2022", koji je završen u nedjelju večer.

Ekipa ‘Džepi Ugarak product’ pobjednik Memorijalnog turnira ‘Podorašac 2022’

Ekipa “Džepi Ugarak product”, pobjednik je Memorijalnog turnira u malom nogometu “Podorašac 2022”, koji je završen u nedjelju večer.

Drugo mjesto zauzela je ekipa “Autoškola M&B”, dok je treće mjesto pripalo ekipi “Suad Alić”. Nagrada za Fer Play igru uručena je ekipi “Zovik”.

Najbolji igrač je Nermin Jusović, najbolji strijelac Mahir Karić, a najbolji golman Ognjen Romović.

Memorijalni turnir u malom nogometu “Podorašac 2022”, održava se već 24 godine i redovito privuče veliki broj poklonika malog nogometa.

Pod pokroviteljstvom Grada Konjica i Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Hercegovačko-neretvanske županije, ovo sportsko takmičenje organiziralo je Udruženje “Zupčanik”.

Ministar obrazovanja, znanosti, kulture i sporta HNK Rašid Hadžović i gradonačelnik Konjica Osman Ćatić uručili su nagrade nauspješnijim na ovom takmičenju.

“Želja nam je da svi ljubitelji sportskih aktivnosti, a naročito mladi mogu učestvovati ili uživati u takmičenjima, čiju organizaciju podržavamo kroz izgradnju sportskih terena, ali i pripreme i samu realizaciju. Lijepo je vidjeti da sport i zdrave životne navike privlače sve veći broj mladih, čemu svjedočimo naročito tijekom ljetnih mjeseci”, kazao je gradonačelnik Ćatić, koji je čestitao nauspješnijim ekipama i pojedincima.

On je najavio i turnir mjesnih zajednica, čije je održavanje planirano tijekom zimskih mjeseci, priopćeno je iz  Ureda gradonačelnika Konjica.

KOMENTARI