Sport Centar

Džikić više nije trener Budućnosti, reprezentativac BiH jedan od svega dva igrača koja su pod ugovorom

Ono što je bilo jasno na kraju sezone, sada je potvrđeno - Aleksandar Džikić više nije šef stručnog štaba Budućnost Volija.

Džikić više nije trener Budućnosti, reprezentativac BiH jedan od svega dva igrača koja su pod ugovorom

Ono što je bilo jasno na kraju sezone, sada je potvrđeno – Aleksandar Džikić više nije šef stručnog štaba Budućnost Volija.

Iako je prošlog ljeta potpisao ugovor na 1+1 godinu, trener koji je 2018. donio pehar u ABA ligi nije zadovoljio apetite uprave, zbog čega je odlučeno da se ne iskoristi opcija o produžetku saradnje.

Najtrofejniji crnogorski klub je to odlučio na vanrednoj sjednici Upravnog odbora, koja je organizovana jučer, jer je do danas Budućnost imala opciju da se bez plaćanja „penala” rastane sa 51-godišnjim Beograđaninom.

“Na vanrednoj sjednici Upravnog odbora Budućnost Volija, donijeta je odluka da se ne produži ugovor sa dosadašnjim šefom stručnog štaba, Aleksandrom Džikićem. Naš klub se zahvaljuje treneru Džikiću i želi svu sreću i uspjeh u nastavku trenerske karijere”, piše u saopštenju kluba.

Sada nije pitanje samo ko će naslijediti Džikića, već i ko će igrati za Podgoričane naredne sezone, jer su pod ugovorom samo dvojica iz sastava koji je prije šest dana osvojio 14. titulu prvaka Crne Gore – reprezentativac BiH Edin Atić te Igor Drobnjak.

Kendrick Perry je već potpisao za Unicaju, Justin Cobbs se oprostio nakon tri sezone, pitanje je da li će ostati Danilo Nikolić, Petar Popović, Zoran Nikolić, da li će kapiten Suad Šehović preći među funkcionere, šta će biti sa Markom Jagodić-Kuridžom…

aleksandar dzikicedin atickkbuducnost voli
KOMENTARI