Sport Centar

Dame u kopačkama 6. augusta u Pozorištu mladih

SFK 2000 Sarajevo u saradnji s Turističkom zajednicom Kantona Sarajevo - Visit Sarajevo, organizuje kulturno-sportski projekat naziva "Dame u kopačkama".

Dame u kopačkama 6. augusta u Pozorištu mladih

SFK 2000 Sarajevo u saradnji s Turističkom zajednicom Kantona Sarajevo – Visit Sarajevo, organizuje kulturno-sportski projekat naziva “Dame u kopačkama”.

Naime, 6. Augusta, s početkom u 17 sati, u Pozorištu Mladih, višestruke šampionke Bosne i Hercegovine priredit će svim građanima grada Sarajeva izložbu najboljih fotografija iz bogate i uspješne klupske historije.

SFK je dvadeset puta osvojio šampionsku titulu, isto toliko puta predstavljao BiH u UEFA Ligi prvaka, te su zabilježene brojne sportske uspomene, koje klub želi podijeliti sa svima.

Također, istog dana bit će prikazana projekcija filma o SFK 2000 Sarajevo, kao najuspješnijem ženskom kolektivu naše države.

Iz kluba pozivaju sve zainteresirane da posjete tog dana Pozorište Mladih i provedu vrijeme s igračicama SFK 2000 Sarajevo, uživajući u nezaboravnom spoju vrhunskog sporta i kulture.

sfk2000 sarajevo
KOMENTARI