Sport Centar

Crnogorci za dan skupili novac za kupovinu kombija bh. navijačima

Manjoj grupi navijača našeg nacionalnog tima, koji su putovali u Podgoricu na meč Crna Gora - Bosna i Hercegovina, zapaljen je kombi.

Crnogorci za dan skupili novac za kupovinu kombija bh. navijačima
FOTO: Anadolija

Manjoj grupi navijača našeg nacionalnog tima, koji su putovali u Podgoricu na meč Crna Gora – Bosna i Hercegovina, zapaljen je kombi.

Našli su se tako u velikom problemu, ali u pomoć su im priskočili navijači Crne Gore, tačnije grupa “Ultra Crna Gora”. Danas su oni objavili da je skupljen novac za kupovinu novog kombija ekipi iz BiH.

Kako je saopćeno, veliki iznos sredstava uplatila je porodica iz Berlina i tako je osiguran novi kombi bh. navijačima.

“Trebalo nam je tačno jedan dan da pokažemo kakav je legat (nasljeđe, ostavština op.a.) vjekova čojstva iza nas. Pare su sakupljene, zahvaljujući uglavnom donaciji crnogorske porodice iz Berlina. Taj gest ne iznenađuje znajući kakvi su naši iseljenici i kakvo srce kuca u njima. U danima kada smo po ko zna koji put pokazali zašto smo primjer kako ne moraš bit brojem velik da bi bio velik brojnima – u obavezi smo da se zahvalimo Crnogorkama, Crnogorcima, privrednicima, iseljenicima i svim crnogorskim Titanima koji su donirali koliko su imali, istog sekunda kako smo objavili početak akcije. Ta Crna Gora je ona kojoj nijedan nesretni nacionalizam ne može ništa. Sve što pretekne van cijene kombija, biće upućeno u humanitarne svrhe.

Hvala svima đe čuli i ne čuli.

Sve vam cvjetalo!

Mi sa tobom uvijek, ti bez nas nikad”, stoji u objavi koju potpisuje Ultra CG.

crna gorafudbalska reprezentacija bih
KOMENTARI