Sport Centar

Beograđani spremni isplatiti 1,5 miliona eura za sezonu: Andrea Pirlo na meti Partizana

Partizan sprema "ljetnu bombu". Rukovodstvo beogradskog kluba odlučno je da klupu povjeri čuvenom Italijanu Andrei Pirlu.

Beograđani spremni isplatiti 1,5 miliona eura za sezonu: Andrea Pirlo na meti Partizana

Partizan sprema “ljetnu bombu”. Rukovodstvo beogradskog kluba odlučno je da klupu povjeri čuvenom Italijanu Andrei Pirlu.

Crno-bijeli su već krenuli u konkretnu akciju i najavili “napad” na nekadašnjeg legendarnog reprezentativca Azzura i do prošle godine trenera Juventusa. Čelnici Partizana imaju odriješene ruke, za domaće prilike, više nego ozbiljan novac, i pokušat će već do vikenda da od Pirla dobiju konačno „da“…

Legendarni Italijan ovih dana boravi u Beogradu, u službenoj posjeti. Promocija jednog od klupskih kampova bila je signal čelnicima Partizana da, preko posrednika, pošalju signal Andrei Pirlu o mogućoj saradnji. Sport Klub navodi da je bivši prvotimac Milana, Juventusa i Intera, pozitivno reagovao i ostavio prostor za razgovor. Poslije prvih konkretnih signala, reagovali su čelnici crno-bijelih i u petak najavili novu etapu u (ne)mogućoj misiji.

Mogućnost da se Andrea Pirlo lati posla u Humskoj izlicitirala je potencijalni ugovor na čak 1,5 miliona eura po sezoni. Konačan odgovor očekuje se, najdalje, do kraja sedmice.

andrea pirlofkpartizan
KOMENTARI