Sport Centar

Barbarić: Sarajevo je kvalitetna momčad, moramo maksimalno raditi kako bi pobijedili

U derbiju 31. kola m:tel Premijer lige BiH Široki Brijeg će sutra odmjeriti snage sa ekipom Sarajeva.

Barbarić: Sarajevo je kvalitetna momčad, moramo maksimalno raditi kako bi pobijedili

U derbiju 31. kola m:tel Premijer lige BiH Široki Brijeg će sutra odmjeriti snage sa ekipom Sarajeva.

Subotnji duel plavo-bijele i bordo momčadi na današnjoj konferenciji za medije najavili su šef stručnog štaba hercegovačkog tima Ivica Barbarić i defanzivac Petar Bosančić.

Na početku obraćanja medijima Barbarić je istaknuo zadovoljstvo igrom protiv Borca u prošlom kolu i poručio kako je ta utakmica bila dobar temelj u pripremi subotnjeg derbija.

Stav i borbenost kao na utakmici u Banjoj Luci trebamo imati u svim preostalim utakmicama. Utakmice koje dolaze bit će teške i treba unaprijediti sve segmente kako bismo došli do željenog cilja, a to je pobjeda u svakoj utakmici“, kazao je Barbarić.

Sarajevska ekipa na Pecaru dolazi nakon promjene na trenerskoj klupi i uoči finala Kupa BiH protiv Veleža.

Sarajevo je jako kvalitetna momčad i imaju dosta individualno kvalitetnih igrača. Moramo biti koncentrirani u ovoj zahtjevnoj utakmici i maksimalno raditi kako bi došli do pobjede“, naglasio je Barbarić.

Petar Bosančić, kojem je ovo prvi derbi protiv Sarajeva, najavio je zahtjevnu utakmicu i kazao kako očekuje dobru atmosferu i podršku navijača.

“Čuo sam kako u ovom derbiju atmosfera bude jako dobra i da bude velika podrška navijača. Mi smo koncentrirani na svoju igru i pripremu za koju nismo imali puno vremena zbog gustog rasporeda. Znamo sve o Sarajevu, dobro su nam poznate njihove kvalitete. Ipak, sve smo podredili ovoj utakmici, u derbiju nas zanimaju samo tri boda“, naglasio je Bosančić.

Za razliku od situacije uoči prošlog kola, Barbarić u derbiju može računati na širi fond igrača. Na raspolaganju neće imati samo ozlijeđenog Božu Musu.

“Problem može biti umor, ali kako nama tako i drugima, pa zbog toga moramo odgovoriti zadatku na najbolji mogući način“, poručio je Barbarić.

Očekuje se veliki broj navijača, a dolazak na Pecaru potvrdila je i grupa od 150 pripadnika Hordi zla.

fksarajevoivica barbaricnksirokibrijeg
KOMENTARI