Sport Centar

Zvijezda Ajaxa otvoreno: Fudbal je postao veliki rijaliti šou, mnogo je mutnih likova

Jedna od glavnih zvijezda Ajaxa Hakim Ziyech priznao je da ne vjeruje ljudima u fudbalu, koji je postao 'veliki rijaliti šou'.

Zvijezda Ajaxa otvoreno: Fudbal je postao veliki rijaliti šou, mnogo je mutnih likova

Jedna od glavnih zvijezda Ajaxa Hakim Ziyech priznao je da ne vjeruje ljudima u fudbalu, koji je postao ‘veliki rijaliti šou’.

Posljednjih sedmica spekulisalo se o potencijalnom odlasku 26-godišnjeg fudbalera.

“Ne volim ljude koji se pretvaraju. Imam senzor na osnovu kojeg mogu da prepoznam ko je iskren, a ko se pretvara. To mi je vrlo važno”, rekao je Ziyech.

“Ako nekome vjerujem, onda mu vjerujem slijepo. U suprotnom mi mišljenje te osobe nije bitno. U fudbalu je mnogo mutnih likova, tako da vjerujem samo nekolicini. Sve je ovo veliki rijaliti šou i postaje sve gore. Ljudi koji nikada nisu razgovarali o meni daju sebi za pravo da govore kakav sam. To su klovnovi. Žele da izvedu trik. Nekad to nije njihova krivica, nekad su za sve krive društvene mreže”.

Pisalo se da su za Ziyecha zainteresovani Paris Saint Germain, Bayern Munchen, Arsenal i Tottenham.

“Mnogi mi govore šta da uradim, ali ja ću ostati doslijedan sebi. Nisam zabrinut. Istina je da sam izbirljiv, ali vidjećemo šta će se desiti narednog ljeta. Sada sam koncentrisan samo na Ajax, uživam u Amsterdamu”, dodao je 26-godišnjak.

ZIYECH

ajaxhakim ziyech
KOMENTARI

KOMENTARI