Sport Centar

Zukanović: Boli svaki put kad dođem u Trening kamp u Zenici i vidim slike iz Brazila

Fudbaler SPAL-a i reprezentativac BiH Ervin Zukanović govorio je u podcastu "oPsajd" o brojim temama, a svakako najzanimljivija je nacionalna selekcija.

Zukanović: Boli svaki put kad dođem u Trening kamp u Zenici i vidim slike iz Brazila

Fudbaler SPAL-a i reprezentativac BiH Ervin Zukanović govorio je u podcastu “oPsajd” o brojim temama, a svakako najzanimljivija je nacionalna selekcija.

Naš defanzivac je priznao da još uvijek ne može prežaliti činjenicu da 2014. godine nije putovao na SP u Brazil.

“Bilo je teško. Igrao sam neke utakmice u kvalifikacijama, čak i onu ključnu protiv Grčke u Zenici, ali eto, sudbina je tako htjela. Bio sam razočaran, hajka je bila velika, ali sam znao da od toga nemam ništa. Otišao sam na Plitvička jezera, tamo sam se mentalno oporavio i nakon toga je, kao i uvijek, život išao dalje. Jedina podrška su mi bili roditelji i žena, ostali su igrači bili sretni zbog sebe, što je i normalno. Boli, svaki put kad dođem u Trening kamp u Zenici vidim slike iz Brazila i ne mogu reći da mi je svejedno”, rekao je Zukanović, dodavši:

“Zvao sam selektora Safeta Sušića mnogo puta, ali nikada mi se nije javio nakon toga. Htio sam im reći da me kazne i uzmu mi premije koje smo dobili, samo da mi ne diraju taj Brazil, to Svjetsko prvenstvo”, kazao je Zmaj, a kompletan razgovor poslušajte OVDJE.

ervin zukanovicfudbalska reprezentacija bihspal
KOMENTARI

KOMENTARI

eko
Gost

Mogo si otici al samo ko navijac.Pape je imao pravo.

wpDiscuz