Sport Centar

Zrinjski se pobjedom protiv Neretve plasirao u finale turnira “Andrija Anković”

Zrinjski je pobijedio Neretvu iz Metkovića sa 2:0 i tako se plasirao u finale Memorijalnog turnira "Andrija Anković" u Gabeli.

Zrinjski se pobjedom protiv Neretve plasirao u finale turnira “Andrija Anković”
FOTO: Hercegovina.info

Zrinjski je pobijedio Neretvu iz Metkovića sa 2:0 i tako se plasirao u finale Memorijalnog turnira “Andrija Anković” u Gabeli.

Zrinjski je imao nekoliko prilika u prvom poluvremenu, a veoma blizu pogotka bio je i Nemanja Bilbija, koji se u ovom prelaznom roku vratio u redove mostarskog kluba.

Hrvatski trećeligaš pružao je dobar otpor Plemićima, a Zrinjski je isti slomio tek nastavku utakmice. Prvo je pogodio Čurjurić u 50. minuti. Nakon toga dobru šansu je imala i Neretva, a pobjedu mostarskog kluba potvrdio je Čoko pogotkom u 82. minuti.

Protivnik Zrinjskog u sutrašnjem finalu bit će NK GOŠK ili FK Sutjeska.

Zrinjski – Neretva 2:0

Zrinjski: Soldo, Ćorluka, Gojković, Barbarić, Rugašević, Rustemović, Zlomislić, Bilbija, Govedarica, Tičinović, Kunić. Još su igrali: Barišić, Bošković, Radiš, Stojkić, Čirjak, Čurjurić, Šovšić, Čoko, Filipović, Stanić.

Neretva: Kozina, Bubalo, Kuran, Krešić, Ajduković, Glibo, Marić, Medić, Medak, Sršen, Crnov. Još su igrali: Erjauc, Raguž, Krešić, Đemanović, Miličević, Taslak, Ćosić, Perić, Ćurković, Obradović.

hskzrinjskinkneretva
KOMENTARI

KOMENTARI