Sport Centar

Žižović: Pokušat ćemo da se izdignemo iznad svega, moramo korjenito mijenjati stvari

Fudbaleri banjalučkog Borca su jučer savladali Radnik kladioničarskim žargonom "iz keca u dvojku" nakon što je rezervista Saša Kajkut pogodio mrežu u 97. minutu i usput završio razbijene arkade poslije sudara sa golmanom Daliborom Kozićem.

Žižović: Pokušat ćemo da se izdignemo iznad svega, moramo korjenito mijenjati stvari

Fudbaleri banjalučkog Borca su jučer savladali Radnik kladioničarskim žargonom “iz keca u dvojku” nakon što je rezervista Saša Kajkut pogodio mrežu u 97. minutu i usput završio razbijene arkade poslije sudara sa golmanom Daliborom Kozićem.

Iako je bio ljut tokom meča zbog “sumnjivog” jedanaesterca Banjalučana, trener Radnika Mladen Žižović je čestitao Borcu na ostvarenoj pobjedi, nazvavši je sretnom i spretnom, prenosi Mondo.

“U pripremi smo upozorili na neke stvari, međutim nismo uspjeli da to iskontrolišemo. Nismo se podigli poslije izjednačujućeg pogotka Borca, ušli smo malo nervozno, pa je Borac preuzeo inicijativu, ali smo izgubili danas nakon jedne kardinalne greške. Žestok udarac za nas, moramo se što prije oporaviti. Imamo određenih problema, ali generalno, ruke su nam vezane. Pokušaćemo da se izdignemo iz svega što se dešava, naravno da sam najodgovorniji za stanje, ali moramo stvari korjenito da mijenjamo ako želimo da se ove sezone borimo sa našim klubovima. Želim da čestitam Borcu na sretnoj i spretnoj pobjedi u posljednjem minutu, kao i na fer i korektnoj igri, a mi ćemo pokušati da se borimo do kraja prvenstva”, istakao je Žižović.

TABELA PLBiH

fkboracbanjalukafkradnikmladen zizovic
KOMENTARI

KOMENTARI