Sport Centar

Zdravko Mamić iz BiH vuče konce i ugovara transfer od rekordnih 25 miliona eura

Zdravko Mamić ima "putera na glavi" za izvoz, osuđen za finansijske malverzacije, ali niko ne može da mu ospori da ima njuh za fudbal i talente, a još manje da mu spočita kako ne umije da ih (se) naplati.

Zdravko Mamić iz BiH vuče konce i ugovara transfer od rekordnih 25 miliona eura

Zdravko Mamić ima “putera na glavi” za izvoz, osuđen za finansijske malverzacije, ali niko ne može da mu ospori da ima njuh za fudbal i talente, a još manje da mu spočita kako ne umije da ih (se) naplati.

Čak i kada radi “na daljinu”, kao sada, jer nema namjeru da se iz Bosne i Hercegovine vrati u Hrvatsku, gdje bi bio procesuiran i poslat u zatvore (u kojem je već bio). Trebalo bi biti naivan i misliti da on i dalje ne vuče konce na Maksimiru…

Najnovija vijest na relaciji Italija – Hrvatska, kakon piše Mondo, glasi da je nekada evrpski gigant Milan spreman platiti 25 miliona eura za 20-godišnjeg Španca Danija Olma, koga je svojevremeno Dinamo doveo još kao 15-godišnjaka iz Barcelone i platio ga 300.000 eura.

Olmo je potom ušao u prvi tim Dinama i više iz njega nije izašao, a cijena mu je samo rasla.

Ako ovaj transfer bude ostvaren, a sva je prilika da će se on u januaru preseliti na San Siro, to će biti najveći transfer u historiji Dinama i hrvatskog fudbala.

Olmo bi bio skuplje plaćen od Luke Modrića (21 miliona eura) i Marka Pjace (23 miliona eura) svojevremeno.

dani olmognkdinamomilanzdravko mamic
KOMENTARI

KOMENTARI

Aaa
Gost

A ‘oće li u Bosni onda i porez platit'…?

Čovjek
Gost

Dobro ba vise, kad cete prestati pisati naslov iz samog teksta. Uvijek ko bekan citam naslov a onda isto to u tekstu. Prestanite vise!
Aaa komentar za 10.

wpDiscuz