Sport Centar

Zbog dešavanja na meču Borac – Željezničar: Zatvorena sjeverna tribina stadiona u Banjoj Luci

Osim odluka koje se tiču incidneata na utakmici Kupa Široki Brijeg - Sarajevo (3:2), Disciplinska komisija Nogometnog saveza BiH na jučerašnjoj sjednici izrekla je još neke sankcije.

Zbog dešavanja na meču Borac – Željezničar: Zatvorena sjeverna tribina stadiona u Banjoj Luci

Osim odluka koje se tiču incidneata na utakmici Kupa Široki Brijeg – Sarajevo (3:2), Disciplinska komisija Nogometnog saveza BiH na jučerašnjoj sjednici izrekla je još neke sankcije.

Naime, sjeverna tribina Gradskog stadiona u Banjoj Luci bit će zatvorena na naredne dvije domaće utakmice Borca zbog korištenja pirotehnike u susretu 12. kola PLBiH, u kojem su se sastali banjalučki klub i sarajevski Željezničar (3:0). Na toj tribini nalaze se najvatreniji navijači Borca, Lešinari.

Podsjetimo, prošlog mjeseca Disciplinska komisija također je kaznila FK Željezničar zatvaranjem južne tribine zbog korištenja pirotehnike tokom derbija protiv Sarajeva.

PLBiH

fkboracfkzeljeznicarnogometni savez bih
KOMENTARI

KOMENTARI

FARAON
Gost

E jebi se Amare, totalno si pogriješio sa taktikom i odabirom igrača za ovu utakmicu. Koji ti je motiv bio da držiš Ramovića na terenu onako dugo, a Zeca ostavljaš na terenu koji ništa nije uradio za cijelu utakmicu, izvodiš iz igre najboljeg strijelca Krpića. Zatim Izvodiš stopera iz igre, a povlačiš veznjaka na njegovo mjesto. Priznaj da je Željo izgubio tvojom taktikom ovu utakmicu. Glup si ispao u ovoj utakmici.

wpDiscuz