Sport Centar

Zbog čega je fudbaler Sarajeva dobio crveni: Sudija tvrdi da mu je Hebibović psovao majku

Crveni karton Anelu Hebiboviću u 65. minuti derbija protiv Zrinjskog izazvao je čuđenje i revolt kod stručnog štaba Sarajeva.

Zbog čega je fudbaler Sarajeva dobio crveni: Sudija tvrdi da mu je Hebibović psovao majku

Crveni karton Anelu Hebiboviću u 65. minuti derbija protiv Zrinjskog izazvao je čuđenje i revolt kod stručnog štaba Sarajeva.

No, izvještaj delegata Gorana Skoke iz Ljubuškog je otklonio dileme. Prema izjavi sudije Miloša Gigovića, koja se navodi u izvještaju, nogometašu bordo kluba je pokazan put u svlačioniocu zbog psovanja majke glavnom arbitru i uvrede: “J..em te u usta”.

U izvještaju delegata, što se generalno tiče meča, također se navodi:

“Domaćin ispunio sve zahtjeve za odigravanje utakmice sukladno Propozicijama BH Telecom Premijer lige BiH. Stadion pregledan. Radni sastanak – brifing održan na vrijeme sa svim potrebnim službama i službenim osobama. Formirana krizna skupina i određena krizna soba. Sportske iskaznice obiju momčadi pregledane i nisu uočene nikakve nepravilnosti. Službene osobe posjeduju uredne akreditacije saveza. Popisi igrača sa naznačenim igračima do 21. godine, strancima i igračima na posudbi dostavljeni na vrijeme. Prije početka utakmice izvršena identifikacija igrača i službenih osoba.”

ZRINJSKI – SARAJEVO 0:0

anel hebibovicfksarajevogoran skokohskzrinjskimilos gigovic
KOMENTARI

KOMENTARI

Edoo
Gost

U nasoj ligi se na utakmici majka opsuje 900 puta, ali eto Hebibovic kad/ako opsuje onda je DIREKTNI CRVENI… Jasno je svima da ove sezone najbolje ekipa ne smije biti prvak, nego moraju šuftovi neki sa smijesnim igracima da isplivaju.

PFI
Gost

Hebibović u kupu klanja pred protivnickim igracima ( provocira ) najmanje zuti karton. Danas psuje mater i jebe sudiju u usta ( po reakciji igraca zrinjskog koji pokazuju sudiji na Hebibovica evidentno da je pocinio sto mu se stavlja na teret.).
Svaka cast sudiji na Hrabrosti da ga iskljuci. Odluka potpuno ispravna.
P.S. Najmanje dva meca suspenzija…

gastarbajter
Gost

Halo hajvanu nije to klanjanje nego sedzda zahvale Allahu za postignuti gol. Isto ono sto rade igraci kriscanske vjeroispovjesti kad se krste kod postignutog gola ili pri ulasku u igru sto je sasvim normalo, al eto kad musliman drzi do svoga onda je to provociranje. Nisam navijac Sarajeva ali ih simpatisem kao istinski BiH klub (a ne kao Siroki) kome su dobrodosli svi i na trenu i na tribinama. Digla se neka hajka protiv Sarajeva jer is samo ovako mogu sprijeciti da se domognu nove titule.

Edoo
Gost

Moroncino fasisticka… cinjenje sedzde je po analogiji isto kao kada se fudbaleti katolicke vjeroispovjesti prekrste. Moronu jedan to nije provokacija nego zahvala Bogu. Igraci Sarajeva cine sedzdu i krste se i niko na to ne obraca paznju. Samo vi moroni fasisticki, optereceni i zadojeni to vidite kao provokaciju. Kompleks u svemu provokaciju vidi… ali sa tim se sami izboriti morate. A sudije su samo dokaz da odredjene skupine ne gledaju na sport kao sport… sramota za drzavu, sramota za savez. Ali nije se bolje ni zasluzilo, ocigledno.

If then go to
Gost

Ako je istina, onda je Hebibović glupan koji se u ovako bitnoj utakmici morao znati iskontrolisati.

Leko
Gost

Trebao mu je jebati i mater i oca. Pa kako ih (NS BiH) više nije stid. Tom sudiji a i drugima u utakmici skoro svaki igrac opsuje po nekoliko puta svasta i najvise sto dobiju je zuti karton, ovo su delegirane osobe od strane NS BiH sa zadatkom da sto vise oslabe Sarajevo i kao sto neko rece da pruze priliku suftovima (citaj Vaso Miskin Crni) da budu u vrhu tabele. Bice tesko ove godine ali opet ce Divovi biti prvaci jer smo realno najbolji.

A. O
Gost

Haa hahaha Haaaa i još jednom haaaa😂

Delegat navijac Svinjskog?!
Gost
Delegat navijac Svinjskog?!

delegat USTASA Goran Skoko( i to PRAVI USTASA, DEKLARISANI!) iz Ljubuškog DA BUDE DELEGAT VOLJENOM KLUBU sVINJSKOM ZA KOGA NAVIJA..NIDJE VEZE…

wpDiscuz