Sport Centar

Zapaljen automobil u kojem je sudija Sabrija Topalović napustio stadion Rođeni

U tunelu Lendava između Jablanice i Konjica, sinoć nakon utakmice Velež - Borac, zapaljen je automobil u kojem se vozio sudija Sabrija Topalović, prenosi Avaz.

Zapaljen automobil u kojem je sudija Sabrija Topalović napustio stadion Rođeni

U tunelu Lendava između Jablanice i Konjica, sinoć nakon utakmice Velež – Borac, zapaljen je automobil u kojem se vozio sudija Sabrija Topalović, prenosi Avaz.

“Ne mogu ništa da kažem, sve smo proslijedili u Mostar”, kazao je dežurni operativni u vatrogasnoj brigadi Konjic.

Snimak pokazuje da su vatrogasci bili na terenu i gasili požar na automobilu koji je planuo u tunelu Lendava.

Sabrija Topalović je stadion napustio u sivom karavan Mercedesu.

Fotografija izgorenog automobila odgovara onom u kojem je Topalović napustio Veležov stadion.


“U utorak navečer, oko 23:45 sati u tunelu Lendava presretnuto je vozilo marke Mercedes u kojem su se nalazili A. Š. (1982.), S.T. (1983.) i A.A. (1971.). Napadači su palicama razbili stakla i ubacili baklju u automobil. Tom prilikom lakše tjelesne povrede zadobila je osoba A.A. kojoj je ljekarska pomoć pružena u Domu zdravlja Jablanica. Napadači su pobjegli u vozilu marke Golf“, rečeno je za Klix.ba u Operativnom centru MUP-a HNK.

Podsjetimo, nezadovoljni suđenjem na utakmici Velež – Borac, navijači Veleža su utrčali na teren u namjeri da se obračunaju sa sudijom koji je donosio, najblaže rečeno, čudne odluke u korist Borca.

fkboracfkvelezsabrija topalovic
KOMENTARI

KOMENTARI

Hz.
Gost

Tako i treba sve dok se ne bude normalno igralo
Puno podrška za Velez i sve klubove sto rade pošteno
Svi ko jadan protiv Mafije
Savez Napolje

Suljo
Gost

Puna podrska Velezu. Gasi ligu,nema ovo smisla! Vidi Sabrije jest mu dobra plata a mercedes se vozi! A glavni ljudi kazu imaju 1100 km platu,treba ispitar otkud mz suske da kupi ovo auto a i sa ga odrzava!

Mackicmehmed@gmail.com
Gost

Sabrija Kad budes iso na more zaobilazut ces Mostar. Najebo se ti majke vlastite.. Prebit cete raja u Zenici… Panal cist na RADOVICU, a za njih sudis kopiljane nepostojeci faul. Prebit cete robijasi…

Dobar, Loš, Zao
Gost

Ovo je maslo Bilija Pitona i njegovih, sad će Topaloviči da uzvrate! 😂

ZELJKOVIC IZREZIRAO SVE PA I POZAR U TUNELU?!
Gost
ZELJKOVIC IZREZIRAO SVE PA I POZAR U TUNELU?!

NOVI DETALJI ISCURILI!!???DA LI JE SLUCAJ U TUNELU IZREZIRAN OD STRANE NFSBiH?????Na vidjelo izlaze neke “cudne”stvari????Sudije same izasle iz kolone..golf vec bio parkiran unutra…sudije zaustavile auto u tunelu i izasle a tek onda isti demoliran??????sta je ovo sad????SNSD DELEGAT UTAKMICE TOKOM CITAVOG SUSRETA BIO U DIREKTNOJ TELEFONKSOJ VEZI SA ZELJKOVICEM?!Sudija Topalovic po naredjenju delegata nije ni mislio produziti utakmicu?sve izrezirano da bi se zaustavila inicijativa 4R jer je Velez”kolovodja” regularnosti takmicenja??!!

wpDiscuz