Sport Centar

Zahvalnost načelnika Općine Azmiru Husiću

Zahvalnost načelnika Općine Azmiru Husiću

Ovog puta Crveno – crni su se okupili u restoranu Lovac koji se nalazi u kompleksu Panonskih jezera. U pobjedničkoj atmosferi ekipa je provela zajedničke trenutke, nakon čega će svi na zasluženi zimski raspust. Ekipu je posjetio i prvi čovjek Grada Tuzla Jasmin Imamović, koji se vodstvu kluba, igračima i struci zahvalio na svemu što su učinili u proteklom periodu.

Posebno se to odnosi na Azmira Husića, čovjeka koji se u najtežim momentima za klub prihvatio nezahvalne predsjedničke funkcije. Čovjeka koji je najzaslužniji što je Sloboda sa dna stigla do liderske pozicije BHT Premijer lige. Igrači, struka i svi prisutni uputili su veliki pozdrav predsjedniku Husiću koji se trenutno nalazi u SAD – u.

“Upućujem vam najiskrenije čestitke za sve ono što ste napravili u proteklom periodu! Čestitam prije svega predsjedniku Azmiru Husiću koji je digao Slobodu sa dna. Znate, prethodnih godina Slobodu su vodili uglavnom ljudi koji su gledali sebe, a gospodin Husić je čovjek koji ima novac i jasnu viziju kako od Slobode napraviti veliki i uspješan Klub. Takvim ljudima se mora odati priznanje i zahvalnost, ali im moramo biti i podrška. Takođe, čestitam ljudima u klubu, velikom fudbalskom stručnjaku Husrefu Musemiću i vama fudbalerima na radosti koju ste nam pričinili”, poručio je Imamović.

dan nezavisnosti bihterry stotts
KOMENTARI