Sport Centar

Vranješ objavio još jednu spornu fotografiju i napisao stih iz pjesme “Ne volim te Alija”

Nogometni reprezentativac BiH Ognjen Vranješ objavio je novu spornu fotografiju na društvenoj mreži Instagram, a ovaj put je bh. defanzivac u opis fotografije stavio stih pjesme "Ne volim te Alija", Baje Malog Knindže.

Vranješ objavio još jednu spornu fotografiju i napisao stih iz pjesme “Ne volim te Alija”

Nogometni reprezentativac BiH Ognjen Vranješ objavio je novu spornu fotografiju na društvenoj mreži Instagram, a ovaj put je bh. defanzivac u opis fotografije stavio stih pjesme “Ne volim te Alija”, Baje Malog Knindže.

Vranješ je, kao što to često radi kada shvati grešku, obrisao fotografiju, ali ona nije promakla bh. javnosti koja je još jednom žestoko osudila ovaj čin reprezentativca BiH.

Vranješ je uz fotografiju s prijateljima stavio opis “Drhte ruke oko Banje Luke”, što je stih pjesme koju pjeva Baja Mali Knindža “Ne volim te Alija”, piše Klix.

Podsjećamo, Vranješ je nedavno napravio tetovažu četničkog vojvode Momčila Đujića, a takvo ponašanje oštro je osudio i Nogometni savez BiH.

“Oštro i bezrezervno osuđujemo šokantno ponašanje reprezentativca Ognjena Vranješa, jer njegove poruke, bez obzira na koji način su izražene, nisu u duhu vrijednosti za koje se zalaže NS BIH i ne predstavljaju osobine istinskog sportiste koji treba da bude uzor mlađim generacijama”, poručili su tada iz NS BiH.

Vranješ je nedavno objavio i fotografiju trenutka u kojem je eksplodirao molotovljev koktel među navijačima Ajaxa uz opis “Dobro došli u pakao”, a to su mnogi shvatili kao podršku nasilju na tribinama. Također, osuđen je uvjetno na osam mjeseci zatvora zbog poticanja nasilja putem društvenih mreža dok je nastupao u Grčkoj.

ognjen vranjes
KOMENTARI

KOMENTARI

Yyty name
Gost

Ocigledno jedva ceka da ga izbace iz reprezentacije kako bi tek tada mogao da pokaze svu mrznju prema Bosni i Hercegovini. Nije mi jasan NS BiH koji tolerise ovakve njegove ispade. Momak je dokazani nacionalista, rasista, sovinista. Momak ima problem s mozgom, treba se lijeciti, previse je zeljan paznje.

Name
Gost

Otjerat govno mamu mu jebem.

wpDiscuz