Sport Centar

Vranješ: Naša ekipa je pokazala inat u duelu s Veležom, okrećemo se utakmici protiv Sarajeva

Burna (ne)fudbalska noć je iza nas, utakmica Velež - Borac je prekinuta u 82. minutu kod rezultata 0:2 zbog utrčavanja domaćih navijača na teren.

Vranješ: Naša ekipa je pokazala inat u duelu s Veležom, okrećemo se utakmici protiv Sarajeva

Burna (ne)fudbalska noć je iza nas, utakmica Velež – Borac je prekinuta u 82. minutu kod rezultata 0:2 zbog utrčavanja domaćih navijača na teren.

Do prekida, prva figura meča je bio Stojan Vranješ, koji je postigao oba pogotka.

Uskratili su mi priliku da dođem do idealnog het-trika i ljut sam”, rekao je Vranješ za SrpskaInfo te dodao:

“Šalim se, važno je da smo prekinuli tu negativnu tradiciju u utakmicama sa Veležom u Mostaru. Slušali smo razne priče, da nismo dobri, da će nas opet lako pobijediti i slično. Ja lično volim kad nas ne vole, to mi daje motiv, a cijela naša ekipa je pokazala inat u duelu sa Veležom i snagu ovog kluba. Moja dva gola su prošlost, tri osvojena boda su ono što nam je trebalo, a sada se okrećemo utakmici sa Sarajevom. To je novi derbi, novi izazov, nova prilika da pokažemo od čega smo i zašto nosimo dres Borca”.

Duel sa Sarajevom biće prilika da iskusni ofanzivni vezista zaokruži cifru postignutih golova za Borac na 70.

Slijedi veliki derbi, ne treba mi veći motiv od toga da stignemo do nova tri boda i napravimo novi korak prema vrhu tabele, a zna se kakav ulog nose utakmice sa Sarajevom. Vjerujem da i ostali igrači tako razmišljaju, daćemo sve od sebe da nastavimo seriju uspjeha. Svakako ću pokušati da postignem gol ili bar da budem asistent, ali je najvažniji cilj da pobijedimo“, završio je Stojan Vranješ.

fkboracfkvelezstojan vranjes
KOMENTARI

KOMENTARI

Bugar
Gost

Sereš Vranješu,vidjeli smo protiv Linfielda
(Amatera)kako ste prošli kada nemate pomoć
sudija.

Mackicmehmed@gmail.com
Gost

A sta seres Vranjes. Primate 5 kom od Iraca amatera…

GAD koji udara kao i Zakaric,zar on ne igra RAGBI?
Gost
GAD koji udara kao i Zakaric,zar on ne igra RAGBI?

najvece ZLO uz Zakarica i onog poganog Grka…najvece ZLO ove lige zove se STOJAN VRANJES…pored Bilbije, Zakarica,onog poganog Grka…ne mozes naci jos jednog…..

wpDiscuz