Sport Centar

Vojvodić nakon uspješnog starta: Najviše volim rutinske pobjede od 1:0 ili 2:0

Fudbaleri Olimpika rezultatom 2:0 su savladali Slaven u susretu 16. kola Prve lige Federacije BiH, a trener domaćih Darko Vojvodić bio je jako zadovoljan partijom svoje ekipe.

Vojvodić nakon uspješnog starta: Najviše volim rutinske pobjede od 1:0 ili 2:0
FOTO: Facebook/FK Olimpik Sarajevo

Fudbaleri Olimpika rezultatom 2:0 su jučer savladali Slaven u susretu 16. kola Prve lige Federacije BiH, a trener domaćih Darko Vojvodić bio je jako zadovoljan partijom svoje ekipe.

Istakao je kako je ovo bila teška utakmica za njegov tim, pogotovo zbog činjenice da je u srijedu igran Kup meč protiv Širokog na Pecari.

“Prvo kolo je teško igrati, pogotovo poslije utakmice u srijedu. Prošlo je samo dva dana od toga, valjalo se malo vratiti i rekuperirati. Za nas je ovo bio malo teži teren, ali ja volim ovakve rutinske pobjede. Ja volim 1:0, volim 2:0, bilo je to na momente malo panično, na momente i dobro, ali kako prvenstvo bude odmicalo, bit će to sve bolje i bolje”, kazao je Vojvodić, dodavši:

“Ovaj meč je pokazao da nema lakih protivnika. Svak svakoga može iznenaditi. Slaven je odlična ekipa koja će već u sljedećem kolu pokazati svu svoju snagu i nekoga će pobijediti. Idemo dalje”.

PRVA LIGA FBIH

darko vojvodicfkolimpik
KOMENTARI

KOMENTARI