Sport Centar

Voditelj Milan Šutalo: Herceg-Bosna je, pardon Hrvatska, u finalu EP, mada nije netačno ovo prvo

Sportska vijest jučerašnjeg dana u regionu bio je plasman Hrvatske u finale Evropskog prvenstva u rukometu. Vijest o velikom uspjehu Hrvatske su objavili svi regionalni mediji, a prilog na RTV Herceg-Bosne izazvao je brojne reakcije zbog "šale" voditelja Milan Šutala, piše Klix.ba.

Voditelj Milan Šutalo: Herceg-Bosna je, pardon Hrvatska, u finalu EP, mada nije netačno ovo prvo

Sportska vijest jučerašnjeg dana u regionu bio je plasman Hrvatske u finale Evropskog prvenstva u rukometu. Vijest o velikom uspjehu Hrvatske su objavili svi regionalni mediji, a prilog na RTV Herceg-Bosne izazvao je brojne reakcije zbog “šale” voditelja Milan Šutala, piše Klix.ba.

Na početku Dnevnika urednik i voditelj emisije je čestitao Hrvatskoj plasman u finale sljedećim riječima:

“Bravo, momci, čestitke iz Herceg-Bosne, Televizije Herceg-Bosne. Herceg-Bosna je, pardon Hrvatska, u finalu Evropskog rukometnog prvenstva, mada i ovo prvo nije netačno s obzirom na broj naših igrača u hrvatskoj reprezentaciji”, rekao je Šutalo.

evropsko prvenstvo u rukometuhrvatska
KOMENTARI

KOMENTARI

Sasa Prijedor
Gost

Uvažena redakcijo scsport portala !
Molio bih Vas da više ne pišete tolike hvalospjeve na račun naših komšija ili susjeda kako hoćete jer da oni nas tako dižu u nebesa ja bih bio prvi za da se tako nešto piše o njima.Na njihovim portali svi naši uspjesi su minorni,mi smo džamahirija,da nikada nećemo ništa postići u sportu itd.Da budem jasan ne mrzim nikoga samo volim svoje.Sve najbolje od srca

Ja Ba
Gost

Mogli ste bar pod navodnike staviti naziv te UZP tvorevine. To što drugi medij, s kojeg ste preuzeli, nije stvari nazvao pravim imenom, to ne znači i da vi trebate veličati nepostojeću paradržavnu tvorevinu.

wpDiscuz