Sport Centar

VIDEO: Kako je Azmir Husić napadnut u Bugojnu

Remi bez golova između Iskre i Sloge u Bugojnu nije bio jedina tema razgovora nakon utakmice, pošto su viđene brojne kontroverzne scene.

VIDEO: Kako je Azmir Husić napadnut u Bugojnu

Jednu od tih mogli ste pročitati na našem portalu, kako je gostujući fudbaler Ivan Kostić izvrijeđan, a ni nakon utakmice strasti se nisu smirile.

Naime, domaći navijači su nasrnuli Azmira Husića, prvog čovjeka Sloge iz Siminog Hana koja je ozbiljan kandidat za promociju u Premijer ligu. Husiću domaći navijači nisu dozvoljavali da izađe sa stadiona, a veći incident spriječila je policija brzom reakcijom. Pogledajte kako je to izgledalo!

azmir husicfkiskrafksloga
KOMENTARI

KOMENTARI

čovjek
Gost

rulja

Igor
Gost
Ne begenisem Tuzlu i sve oko Tuzle radi klice komunizma kojom razaraju Bosnjacko tkivo i na kraju ce i sa Tuzlom biti kao i sa Banjalukom( Sulejmane, jeli ti zao Banja Luke….)..daj Boze da grijesim ali i u tadasnje vrijeme glavnu ulogu su odigrali komunjare i “dobri srbi”… Ali ovo sto se desava na nasim terenima i sto se desilo u Bugojnu-seljakluk,krkanluk,ama nemam rijeci..da ne mozes otici na utakmicu i da te neki retardirani ne uzme na zub.I umjesto da ga smire oni oko njega, oni ga tapsu po ramenu i MOLE da ne galami i ne vrijedja..ama oni OKO… Čitaj više »
wpDiscuz